Спечелете всеки месец ваучер за 360 лв. от магазин Стената

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - не е посочен

Как се участва:

Чрез изпращане на история и снимки.

Пълни правила:

Ако обичаш приключенията и не спираш да се предизвикваш, сигурно имаш много истории за разказване, а ние искаме да научим за тях и да ги представим пред повече хора! Нека светът научи за теб и нещата, които си постигнал и преодолял!

Ето защо ти отправяме още едно предизвикателство: Разкажи ни твоята история!

Сподели в разказ (текст и снимки) интересна история: какво си преживял, докато си катерил планини или когато си изследвал пещери, или когато си летял в простора. Разкажи ни как си преодолял най-големия си страх, избягнал си опасност или си се научил да караш ски. Може да ни разкажеш също и как се сдоби с първата мечтана екипировка (какво ти костваше), сподели ни за своя личен мотиватор (на когото се възхищаваш, който те е запалил по приключенския живот), разкажи ни коя е най-голямата мечта, която все още не си сбъднал.

Ти избираш какво да ни разкажеш, а ние ще ти помогнем то да стигне до много повече хора, които мислят като теб или искат да тръгнат по пътя на приключенията.

Условия на конкурса

        Изпрати ни свой авторски текст между 500 и 3000 думи.
        Текстът трябва да кореспондира с тематиката на Списание 360 и да има заглавие и подзаглавие.
        Изпрати поне 3 снимки с добро качество, като името на всеки файл представлява кратко описание на снимката и името на нейния автор, изписани на кирилица. Пример: Водопад Скакавица през зимата – Александър Петров.jpg (Снимките не трябва да бъдат брандирани.) Първата прикачена снимка ще бъде заглавна за статията. Моля, обърнете внимание всяка от снимките да бъдат с размер до 7 MB, а общо снимките, които изпращате да не надвишават 25 MB.

        Конкурсът се провежда регулярно всеки месец, като всеки разказ се класира за месеца, в който е получен.
        Всеки може да участва и с повече от един разказ на месечна база.
        Оценяването на участниците в конкурса ще става от редакторска колегия на Списание 360, която при своето решение ще се води от художествените качества на текста, като ще вземе под внимание и броя на коментарите и харесванията в социалните мрежи, освен в случаите, когато те са явна форма на спам и/или опит за нечестна игра.

        С участието си в Конкурса се съгласяваш изпратените от теб текст и снимки да бъдат публикувани на уебсайта 360mag.bg и споделени в социалните мрежи.
        Публикувани ще бъдат само одобрените материали, а най-добрите ще бъдат наградени.

        Всеки месец ще бъде излъчван един победител, който ще спечели награда в размер на 360 лв ваучер от магазин Стената.

        Победителите ще бъдат обявени в началото на следващия месец с публикация на сайта и пост във Фейсбук.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара