Спечелете ваучер за 300 лв. за пазаруване в IKEA


 Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Краен срок - 27 март 2024

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук.

Пълни правила:

🎁 Игра 🎁

🏠 Българските домове крият своите предизвикателства. Нестандартни ъгли, малки пространства, странно разположение и други изненади. Но за всеки проблем можеш да откриеш хитро решение.

✨ Снимай предизвикателство на твоето вкъщи, което си решил с помощ от ИКЕА. След това го сподели в коментар и можеш да спечелиш ваучер за 300 лв. 🎁 За да внесеш още повече уют в дома си.

В Играта може да участва всяко физическо лице, което има регистриран потребителски профил (акаунт) в интернет сайта www.facebook.com и отговаря на изискванията за участие в Играта. Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукти, предлагани от Организатора.

Всяко лице има право да участва в Играта само чрез 1 (един) Facebook акаунт.

Участникът, определен за печеливш в Играта, следва в срок от 10 дни да изпратят лично съобщение на официалната страница на ИКЕА България във Facebook - https://www.facebook.com/ikeabulgaria с трите си имена по лична карта и актуален телефон за контакт, за да потвърдят своята награда.  

Печелившият следва да получи наградата си по начин, определен от Организатора в срок от 30 (тридесет) дни от предоставянето на данните по т. 7.1.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност, друга предметна награда или стока, точки по карта IKEA Family, както и срещу услуги.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара