Спечелете 3 места в програмата 'Почивка в ДУБАЙ - 6 дни'


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Валентина Пеева
Спаска Петрова
Славена Славова
Илис Христова
Иво Миладинов

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🤩 ИГРА "Помечтай за Дубай и спечели - част 3" с Бохемия и Туристическия борд на Дубай:

✨1. Сподели в коментар коя от туристическите атракции на Дубай, включени в програмата „Почивка в ДУБАЙ - 6 дни, с ЧАРТЪРЕН полет на Bulgaria Air!“ (разгледай тук: https://bit.ly/4ax89Uc), искаш да посетиш и защо;

✨2. Тагни любим човек в коментара (чрез @), с който искаш да посетиш Дубай.

🎁 Наградите: 3 места в програмата „6 дни, с ЧАРТЪРЕН полет на Bulgaria Air!“ за трима печеливши (по 1 място на печеливш) за дата по избор в периода  17.04.2024 г. - 12.05.2024 г., осигурени от туристическа агенция “Бохемия” и Туристическия Борд на Дубай;

На 10.04.2024 г. ще бъде проведена томбола, в която ще участват имената на всички участници, изпълнили условията на кампанията, и ще бъдат изтеглени печелившите. Техните имена ще бъдат обявени като коментар към публикувания пост с играта на Facebook страницата на ТА “Бохемия”. Победителите ще имат възможност да резервират своята награда в офис на туристическа агенция „Бохемия“ или онлайн в срок до 6 дни от тегленето на наградите и според наличието на свободни места по програмата.

B случай на непредвидени обстоятелства ТА „Бохемия“ си запазва правото да отложи томболата за друг период, в който тегленето би било възможно.

Спечелените награди не се предостъпват и не се осребряват. ТА „Бохемия“ не носи отговорност и не дължи обезщетение, в случай че нe може да предостави награда по настоящата кaмпaниятa на участник поради промяна или блокиране на Facebook профила му от трета страна, нeпoлyчaвaнeтo или нeпpoчитaнeтo на изпратеното лично съобщение oт негова страна в периода до 11.04.2024 г. до края на деня и независимо oт причината за това. В посочените случаи, „Бохемия“ си запазва правото да предостави наградата на нов изтеглен печеливш от участниците на томболен принцип.

ТА „Бохемия“ си запазва правото да анулира туристическата програма до Дубай при несъбран необходим минимум туристи за провеждането й. ТА „Бохемия“ не носи отговорност и не дължи обезщетение, в случай че печелившите в настоящата кaмпaниятa нe се възползват oт спечелените награди в cpокa и при ycлoвиятa, oпиcaни oт агенцията, пopaди пpичини, кoитo нe ca cвъpзaни c нея, както и ако пътуването е анулирано поради несъбран минимум туристи.

Краен срок - 10 април 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара