Спечелете 10 награди за вас и вашата котка от Purina

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Tsveti Ivanova
Hristo Hristov
Радостина Стефанова
Diana Guncheva
Diana Androva
Айлин Гюнай
Daiana Hristova
Ася Алексиева
Илиана Костадинова (Илиана Несторова Костадинова)
Богдана Калъчева

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук.

Пълни правила:

Грациозна, гальовна, красива и игрива, котката определено е царицата във всеки дом. 

Независимо дали се излежава кротко до прозореца, или си почива до теб, докато работиш, тя винаги заслужава кралско отношение и правилна грижа. 

Сподели ни в коментар снимка на твоя любимец, удобно настанен на типичното за него място, и ни покажи как обича да прекарва времето си у дома. 

Десетима от коментиралите ще спечелят страхотни награди за себе си и своята котка:
- 1 бр. пакет Purina® Pro Plan® 1,5 kg
- 1 чифт персонализирани чорапи със снимката на твоя любимец
- 1 бр. персонализиран суитшърт със снимката на любимеца ти

Победителите в Играта се определят чрез теглене (жребий) на случаен принцип, чрез използване на софтуер за избор на случаен принцип. Двама представители определени от Организатора (служители на Организатора и/или Агенцията) осъществяват тегленето на десетимата победители на 26.03.2024 г. За извършения избор на победителите двамата представителити изготвят и подписват протокол, с който удостоверяват извършеното теглене и имената на победителите.

В срок до 5 (пет) работни дни от получаване на съобщението по т.6.4. всеки победител трябва да предостави следните свои лични данни и информация: три имена, телефон за връзка, адрес за доставка на наградата (офис на Спиди/Speedy или друг адрес). Информацията се подава на лично съобщение на Facebook профила на Purina  https://www.facebook.com/PurinaBulgaria, от профила на победителя, от който се е включил със своя коментар и снимка в Играта.
Наред с личните данни всеки победител предоставя избрана от него снимка на домашния си любимец. Снимката ще бъде използвана за брандиране на частта от наградата – чорапи и суитшърт.

Наградите се изпращат до офис на Спийди (Speedy) или друг адрес, посочен от победителите в срок до 20 дни от предоставяне на данните по т.6.5. Наградата се получава лично от Победителя. За получаване на наградата Победителят представя на служителя на куриерската фирма своя лична карта, с цел удостоверяване на самоличността и възрастта на Победителя.

Краен срок - 25 март 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара