Спечелете ваучер за 1000 лв. и 150 ваучера по 20 лв. от JYSK

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 27 април 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Празнуваме 45 години от отварянето на първия JYSK магазин! 

Играй всеки ден за ваучер на стойност 20 лв. - при 3 еднакви балона печелиш.

Можеш да играеш веднъж дневно. С всяко твое участие, увеличаваш шансовете си да спечелиш голямата награда през април 2024 - ваучер на стойност 1000 лв.

Печелившите ще бъдат оповестени на предоставения от тях имейл адрес, както и на JYSK.bg.

За да участваш в играта, трябва да се регистрираш с валиден имейл адрес и да си живущ на територията на Република България.

Опитът за измама ще бъде наказан с отписване от играта.

С регистрирането си в играта, ти автоматично се абонираш за онлайн бюлетина на JYSK, в който всяка седмица ще намериш нашата нова брошура, страхотни оферти и вдъхновяващо съдържание - виж правилата и условията тук.
Спечелилите ще получат наградите си лично в магазин на JYSK в срок до 14 дни от потвърждаване за полученото уведомяване по чл. 6.5. В случаи, че печелившият отговаря на изискванията, но не може да получи наградата си лично, то той/тя може да бъде представляван от упълномощено лице с нотариално заверено пълномощно, което да получи наградата от негово име и да се подпише, за да удостовери че наградата е получена.

Ще имаме:

150 /сто и петдесет/ печеливши (по 5-ма на ден) на ваучер за пазаруване в магазините на JYSK всеки на стойност от 20 лв.

и

1 /един/ голям печеливш на ваучер за пазаруване в магазините на JYSK на стойност от 1000 лв.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара