Спечелете мултикукъри, фритюрници, тостери, кошници с продукти и книги

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 април 2024

Как се участва:

Чрез покупка за поне 10 лв. от магазини Бозмов и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

🎁🎁Месарска фабрика “БОЗМОВ” става на 20 години и обявява ИГРА С НАГРАДИ!

👉От 18.03.2024 г. до 30.04.2024 г. всеки, който направи покупка от минимум 10 лв. в наш обект и регистрира касовия си бон на нашия уебсайт, автоматично се включва в надпревара за следните награди:

▪3 мултикукъра Philips HD2151
▪3 фритюрника с горещ въздух (Airfryer) Philips HD9880
▪5 тостера Philips HD2650
▪10 подаръчни кошници с продукти от месо “БОЗМОВ”
▪10 книги “Вкусът на България в четири сезона” на Иван Звездев

Можете да се регистрирате колкото пъти пожелаете.
Пазете касовите бележки, с които сте участвали.

Тегленето за определяне на печелившите участници ще се извърши на 07.05.2024 г.

Тегленето за определяне на печелившите участници ще се извърши по следния начин:

    От електронната платформа на интернет страницата на „Бозмов“ ЕООД: https://bozmov.com/ ще се извади списък с всички регистрирани номера на фискални бонове с имената, с които всички участници в томболата са се регистрирали.
    Първо ще се извърши проверка за изпълнение на изискванията за участие в томболата съгласно настоящите Общи условия. При констатиране на фискални бонове или неясни/неточни данни, които не отговарят на тези изисквания, участниците, които са ги регистрирали, ще се отстранят от тегленето.
    Всички участници, които са се регистрирали за участие в томболата съгласно обявените изисквания в настоящите Общи условия, ще участват в тегленето с имената и номера на касов бон, с който участват при регистрирането им за участие в томболата.
    След изтеглянето на 31 печеливши имена, ще се пристъпи към теглене и на 15 резервни имена с номера на касов бон. Наградата от участник, чийто номер е изтеглен като резервен, ще бъде получена от него, в случай, че печелившият участник за тази награда не се е явил в срока за нейното получаване или не отговаря на изискванията за участие в томболата или не представи документите, посочени по-долу в чл.16, за получаване на наградата.
    След изтеглянето на 31 печеливши имена и на 15-те резервни имена,  тегленето се обявява за приключено.

Печелившите номера на участниците в томболата, ще бъдат обявени на интернет страницата на организатора: https://www.facebook.com/bozmov на 07.05.2024 г.

В срок до 4 /четири/ работни дни от датата на тегленето на наградите,  печелившите участници, ще бъдат уведомени от организатора, че са спечелили съответната награда на e-mail адреса и/или телефона за връзка, посочени от тях в регистрационната форма. С изпращане на имейл от организатора на посочения от тях имейл-адрес, ще се счита, че тези участници са уведомени за резултатите от тегленето на наградите.

Печелившите участници ще получат наградите, които са спечелили в томболата, ако в срок до 19.05.2024 г. включително се явят в съответния обект, от който са направили покупката за участие и регистрация в томболата, за получаване на спечелената от тях награда.

За получаване на наградата всеки печеливш участник трябва да представи:

    Фискалния бон в оригинал , с който се е регистрирал за участие в томболата;
    Документ за самоличност, от който е видно, че е физическо лице, навършило 18 години към датата на регистрацията за участието му в томболата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара