Сканирайте баркодове и спечелете награди от Ozone, Storytel, ЗИВ и Зоомагазини Д-р Стефанов

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 7 април 2024

Как се участва:

Чрез сканиране на баркодове и използване на мобилно приложение.

Пълни правила:

Отпадъците от пластмасови и стъклени бутилки от напитки и алуминиеви кенчета са измежду най-разпространените видове опаковки, които попадат в околната среда и замърсяват нашите градове и природни зони.

За да се справим с този проблем, обединяваме усилията си в нова кампания, която има за цел да събере информация за теглото на кенове, стъклени и пластмасовите бутилки към съответните баркодове. Кампанията ще се реализира съвместно с всички 21 Общини, в  които Еко Партнърс оперира и  ще е с продължителност 1 месец, стартирайки на 5 март и ще продължи до 7 април.

Призоваваме ви да се включите активно сканирайки баркодове на посочените опаковки и добавяйки необходимата информация в мобилното ни приложение. Регистрирайте се в приложението на Еко партнърс (App Store или Google Play)  и започнете  да събирате пластмасови, стъклени бутилки и алуминиеви кенчета. Сканирайте баркодовете от всяка бутилка или кенче. Събирайте „еко-точки“, срещу които ще получите награди, осигурени от нашите партньори: Зоомагазин Д-р Стефанов, Storytel, Ozone.bg и брандовете Sweet Plus, Crystal, SaLza, Karmela, 22 Carats и Mazzetto.

Целта на Кампанията е добавяне на информация, свързана с валидни баркодове от:
• Стъклени опаковки – стъклени бутилки с обем до 1500 мл. /1,5 л./ и стъклени буркани с обем до
800 мл. /0,8 л./
• Пластмасови бутилки от напитки от пластвмаса тип „PET” с обем до 3000 мл. /3 л./,
• Алуминиеви кенчета с обем до 1000 мл. /1 л./
с което Потребителите ще подпомогнат процеса по развитие на Приложението на Организатора – Eco Partners App.

Наградните нива в кампанията са 2, съответстващи на 25 одобрени баркода и промени (първо ниво) и 35 одобрени баркода и промени (второ ниво) на Потребителя. 

Наградите, между които Потребителят може да избира, са:
* За първо ниво:
А) Промокод за 10 лв. намаление при пазаруване от онлайн магазина https://ziv-eshop.bg/. Кодът е
валиден до 01.09.2024 г. само онлайн при пазаруване на https://ziv-eshop.bg/. Стойността на покупката трябва да надвишава номинала на промокода.
Б) Промокод за безплатен едномесечен абонамент Unlimitted от Storytel https://www.storytel.com/ .
Кодът е валиден до 22.02.2026 г.
В) Промокод за 20 % отстъпка при закупуване на електронни книги от онлайн магазин
https://www.ozone.bg/knijarnica/e-knigi/. Промокодът е валиден до 30.04.2024 г., отстъпката се прилага върху ненамалената цена на продукта. Кодът не е валиден за продукти на преордър и не важи за продукти с лейбъл “супер цена”

* За второ ниво:
Г) Промокод за 20 лв. намаление при пазаруване от онлайн магазина https://ziv-eshop.bg/. Кодът е
валиден до 01.09.2024 г. само онлайн при пазаруване на https://ziv-eshop.bg/. Стойността на покупката трябва да надвишава номинала на промокода.
Д) Промокод за безплатен тримесечен абонамент Unlimitted от Storytel https://www.storytel.com/ .
Кодът е валиден до 22.02.2026 г.
Е) Промокод за 20 лв. намаление при пазаруване от Зоомагазини Д-р Стефанов. Може да се използва при онлайн пазаруване на https://zoomagazin.eu/, както и на място в някой от физическите магазини на партньора. Кодът е валиден до 10.06.2024 г.
Ж) Промокод за 30 % отстъпка при закупуване на книги от издателствата „Артлайн“, „Архонт-О“ и „Оз books“ от онлайн магазин https://www.ozone.bg/knijarnica/knigi/?izdatelstvo=arhont-o,studio-artlayn,oz-books. Промокодът е валиден до 30.04.2024 г., отстъпката се прилага върху ненамалената цена на продукта. Кодът не е валиден за продукти на преордър, не важи за продукти с лейбъл “супер цена” и не важи за е-книги от тези издателства.

При достигане на наградното ниво Потребителят има възможност да заяви награда по свой избор от гореописаните.

Веднага след избиране на съответната награда, Потребителят ще получи съобщение – „Наградата е успешно заявена“ или „Наградата не е успешно заявена“

Когато има успешно заявена награда, броят Точки за одобрени до момента баркодове и предложения за промяна, нужни за наградното ниво, биват извадени от общата сума натрупани Точки. В случай че Потребителят е натрупал повече от необходимия за наградното ниво брой Точки, остатъкът се запазва в профила на Потребителя и той може да ги използва за заявяване на друга награда при същите условия.

Потребител, който е заявил награда от наградното ниво, няма право повторно да заявява същата
награда, но има възможност да участва отново като заяви друга награда от наградното ниво. При опит да заяви награда, която вече е заявил по време на Кампанията, Потребителят ще получи съобщение „Наградата не е успешно заявена“

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара