Спечелете пътешествие до Япония и 42 конзоли Nintendo Switch Lite

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 14 април 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и/или покупка на бисквити OREO за поне 6 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Механизъм за провеждане на Промоцията с покупка

Участниците следва да закупят бисквити OREO на стойност не по-малко от 6 лв. и да влязат в уебсайта на адрес: www.oreo.eu, чрез сканиране на QR кода върху опаковката или чрез ръчното му избиране.

Участниците трябва да извършат следните действия:

а) да изберат опцията за участие, и да въведат следните данни:

i. Име и фамилия;
ii. Имейл адрес;
iii. Мобилен телефон;
iv. Номер на касова бележка;
v. Сума на покупката (не по-малко от 6 лв.), както и

б) да се съгласят с настоящите Условия, да са прочели Уведомлението за поверителност, и да потвърдят, че са навършили 18-годишна възраст и желаят да участват в играта, чрез отбелязване на съответната отметка.

Участниците следва да съхраняват касовата бележка, издадена от всеки магазин в България, с минимална стойност на покупката на бисквити OREO в размер на 6 лв. с включен ДДС, като това е условие за потвърждение, както и предпоставка за получаване на Наградата.

Съвкупност от номер на касова бележка, телефонен номер, сума на покупка и дата могат да бъдат регистрирани само веднъж. Ако регистрацията е успешна, на екрана се изписва потвърждение.

*Моля да имате предвид, че макар и да Ви насърчаваме да участвате и да се възползвате от Промоцията, вярваме в разумната употреба на нашите продукти. Не закупувайте повече продукти, отколкото можете разумно да употребявате, само за да участвате в Промоцията.

Участие в седмичното теглене на награди:

За да участва в седмичното теглене на награди, участникът следва да регистрира най-малко една касова бележка за покупка на OREO бисквити на стойност не по малко от 6 лв. с включен ДДС, и трябва да е попълнил регистрационната форма за съответната седмица коректно.

Всяка регистрация, направена в съответния период на седмично теглене на наградите, което отговаря на настоящите Условия, участва в тегленето на наградите.

В края на всяка седмица от Периода на провеждане на Промoцията, Администраторът изтегля на случаен принцип шестима победители измежду всички участници, които са попълнили коректно регистрационната форма. Случайният избор на победител е базиран на предварително заложен в електронната система за теглене на наградите алгоритъм за количествено разпределение на наградите, на база активни регистрации в системата за електронно теглене на наградите.

Един участник не може да спечели награда повече от веднъж.

Участници, които са се регистрирали за участие в Промоцията, се включват в седмичното теглене на награди, както следва:

- участници, които са се регистрирали в периода от 00:00 ч. на 01.03.2024 г. до 23:59 ч. на 07.03.2024 г., участват в тегленето, което ще се извърши на 12.03.2024 г.;

- участници, които са се регистрирали в периода от 00:00 ч. на 08.03.2024 г. до 23:59 ч. 14.03.2024 г., участват в тегленето, което ще се извърши на 19.03.2024 г.;

- участници, които са се регистрирали в периода от 00:00 ч. на 15.03.2024 г. до 23:59 ч. на 21.03.2024 г., участват в тегленето, което ще се извърши на 26.03.2024 г.;

- участници, които са се регистрирали в периода от 00:00 ч. на 22.03.2024 г. до 23:59 ч. на 28.03.2024 г., участват в тегленето, което ще се извърши на 02.04.2024 г.;

- участници, които са се регистрирали в периода от 00:00 ч. на 29.03.2024 г. до 23:59 ч. на 04.04.2024 г., участват в тегленето, което ще се извърши на 09.04.2024 г.;

- участници, които са се регистрирали в периода от 00:00 ч. на 05.04.2024 г. до 23:59 ч. на 11.04.2024 г., участват в тегленето, което ще се извърши на 16.04.2024 г.

- участници, които са се регистрирали в периода от 00:00 ч. на 12.04.2024 г. до 23:59 ч. на 14.04.2024 г., участват в тегленето, което ще се извърши на 16.04.2024 г.

Шест седмични награди ще бъдат раздадени на случаен принцип за всеки горепосочен период.

*Обявяването на победителите ще се извърши на адрес: oreo.eu, в срок от 72 часа след изтеглянето им.

Победителите в седмичното теглене на награди в периода на Промоцията нямат право да участват в други тегления.

Седмичното теглене на награди ще бъде за регистрации, които са направени единствено през съответната седмица от периода на Промоцията. С цел избягване на съмнения, участниците, които не са победили, няма да бъдат прехвърляни, нито ще участват в седмични тегления от последващите седмици от периода на промоцията.

Участниците ще бъдат уведомявани всяка седмица в срок от 72 часа от получаване на резултата от седмичното теглене по имейл или SMS, независимо дали са спечелили, или не. В случай че участник спечели и незабавно след получаване на потвърдителен имейл, победителят ще бъде насочван към онлайн формуляр, в който ще трябва да въведат своите лични данни, както описано в параграф 7.6., за да могат да получат наградата.

Печелившите участници ще трябва да предоставят и презиме и ЕГН, с оглед изпълнение на задълженията си по чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, като тези лични данни ще бъдат използвани за целите на справката по посочената законова разпоредба. При непредставяне на изисканата информация, печелившите участници губят правото да получат наградата.

Ако участникът не попълни формуляра в срок от 7 календарни дни, или сесията в браузъра бъде прекъсната, на победителя ще бъде изпратен имейл на адреса, регистриран на oreo.eu, с искане за предоставяне на изискуемата информация в седмодневен срок от получаването на съобщението. В противен случай, участникът губи правото да получи наградата, без да има право на обезщетение.

В Промоцията могат да участват единствено истински номера на касови бележки, както и действителни касови бележки.

За периода на Промоцията са налични общо 42 седмични награди.

Седмична награда: 42 конзоли Nintendo Switch Lite + Pac Man игра..

Наградата ще бъде доставена на победителя в срок от 120 дни от датата на потвърждение на победителя, чрез куриер или сходна сигурна пощенска услуга. Победителите ще бъдат уведомявани по имейл на адреса, който предварително са предоставили на www.oreo.eu.

Механизъм за провеждане на играта без покупка

Участниците трябва да следват следните стъпки:

    Да изберат опцията PAC-MAN, за да се включат в промоцията.
    Да въведат следните задължителни лични данни:
        Имейл адрес
        Име и фамилия
        Телефонен номер
    Да се съгласят с настоящите Общи условия, да са прочели Уведомлението за поверителност и да потвърдят, че имат навършени 18 години, като поставите отметка в съответното квадратче.

Играта PAC-MAN:

След успешно изпълнение на стъпки a) b) и c) участниците ще бъдат пренасочени към страницата на играта PAC-MAN, където могат да започнат да играят или да разгледат инструкциите за играта.  

Целта е да се направлява жълтият герой PAC-MAN през лабиринтите и да се изядат всички PAC-DOTS в лабиринта. Участниците трябва да се стремят жълтият герой PAC-MAN да избяга от четирите призрака BLINKY (червен), INKY (син), CLYDE (оранжев) и PINKY (розов).

Целта на играта е да се изядат възможно най-много точки и участниците да не бъдат хванати от нито един от призраците, като за това се получават точки.   

Когато PAC-MAN изяде една от големите ЕНЕРГИЙНИ ТОЧКИ (POWER PELLET), призраците се оцветяват за малко в тъмносиньо. За изяждане на призрак PAC-MAN получава бонус точки. Изяждането на плодовете, които се появяват от време на време, също носи допълнителни точки. Участниците могат да изяждат последователно по няколко призрака за повече точки.  

Участниците не могат да напускат страницата на играта PAC-MAN, в противен случай играта и участието ще бъдат прекратени, а точките ще бъдат отнети. Изоставените сесии не могат да се продължават.

Всички участници ще бъдат включени в жребия за голямата награда независимо от броя точки, които притежават. Победителят ще получи имейл/SMS с линк към онлайн формуляр, в който да попълни личните си данни.

Всички валидни регистрации, направени по време на Периода на промоцията, ще бъдат включени в базата данни, от която електронната система ще изтегли на случаен принцип победител за голямата награда в рамките на 10 дни след изтичане на Периода на промоцията.

Теглене на голямата награда: включва регистрации, направени между 1 март 2024 г. и 14 април 2024 г.

Участниците ще бъдат уведомени дали са спечелили или не в рамките на 72 часа след тегленето на голямата награда чрез имейл/SMS.

Голяма награда: VIP екскурзия до Токио която включва:

    двупосочни полети в икономична класа, отпътуване на 19 август 2024 г. и връщане на 25 август 2024 г., от най-близкото международно летище до победителя с трансфер до хотела на победителя, който ще бъде определен по преценка на Администраторите] за победителя и неговия придружител;   
    7 дни/6 нощувки (двойна стая) в хотел 4 звезди, избран по преценка на Организатора.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара