Спечелете 100 броя Мицеларна вода Eucerin 100 мл.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 27 април 2024

Как се участва:

Чрез попълване на анкета.

Пълни правила:

💡Твоето мнение е важно за нас!

📝Участвай в клиентското ни проучване като попълниш нашата анкета до 27 април.

🎁Като жест за отделеното време ти подаряваме код за 15% отстъпка, който може да използваш при покупка в www.benu.bg до 1 май.

🎁А на 29 април на случаен принцип ще бъдат изтеглени 100 печеливши, които ще получат и мицеларна водa Eucerin!

👆 Кодът не важи за промоционални продукти и адаптирани млека.

Всеки участник има право само на едно участие в Анкетата.

Наградите, които ще бъдат раздадени в Анкетата са:

–  100  БР. - Мицеларна вода Eucerin 100мл.

Всеки участник, който не изтеглен като печеливш и е завършил анкетата ще получи код за 15% отстъпка за поръчки от www.benu.bg

Всеки Участник, който отговаря на настоящите Общи условия за участие в Анкетата, ще бъде включен в теглене за 100 (сто) броя награди, посочени в т.5.

Всеки Участник може да печели само 1 (един) брой предметна награда, посочена в т.6. и тя не може да бъде заменена срещу паричната ѝ или каквато и да е друга равностойност или с друга по вид предметна награда от Организатора.

Печелившите Участници ще бъдат определени на случаен принцип чрез теглене на жребий посредством софтуер за избор на случаен принцип на адрес https://wheelofnames.com/ за всяка една награда.

Организаторът се свързва лично със съответния печеливш Участник чрез изпращане на съобщение на посочения от него е-мейл адрес.

В случай, че Организаторът не получи отговор на изпратеното съобщение на посочения от печелившия Участник е-мейл адрес в срок от 10 дни, печелившият Участник губи правото си да получи наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара