Спечелете 10 ваучера по 100 лв. за гориво от ЕКО

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

@sofiamitreva
@dimi.tsv92
@angel.sou1
@gerinka96
@anipavlova6
@steladimitrovaa
@_marieta.n_810
@adriaannaa
@73bibishkov
@elley_geo

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

ИГРА! 

Гаранция EKO става на 10 г. и по случай празника ще подарим 10 ваучера за гориво на стойност 100 лв. 

Правилата са лесни:

1. Последвай @eko.bulgaria
2. Харесай поста
3. Тагни двама приятели

Всеки участник може да участва в Играта неограничен брой пъти, като всяко следващо участие ще се счита за валидно, при положение че участникът посочва двама Instagram потребители, различни от посочените в предишните му отбелязвания.

Потребителските профили в Instagram на десетте печеливши участници ще бъдат изтеглени на 5 март 2024г. и ще бъдат обявени на същия ден: 5 март 2024г. чрез публикация, тип „story“ на Instagram профила на Организатора.

След обявяването на печелившите участници, Организаторът ще се свърже с участниците чрез лично съобщение в Instagram, за да му предоставят в рамките на 48 часа в отговор на съобщението личните си данни (две имена, адрес за доставка в Република България и мобилен номер), необходими за изпращането на наградата.

Получаването на наградите ще се осъществява по куриер до адрес на печелившия участник в Република България.

Наградата в Играта е: Общо 10 броя ваучери (под формата на пластика) за гориво (от който и да е вид гориво, налично в търговските обекти на Организатора в Република България), всеки от които на стойност 100 лева.

Ваучерите имат валидност до 30.06.2024 г. Всеки от десетте ваучера може да  се използва само за еднократно получаване на безплатно гориво на стойност до 100 (сто) лв. на всички бензиностанции ЕКО в страната. В случай на заредено гориво на стойност по-малка от 100 лв., печелившият участник няма право да използва остатъка от стойността на ваучера при повторно зареждане. В случай че стойността на зареденото гориво е над 100 лв. печелившият участник няма право да използва ваучера, като доплати остатъка от стойността на зареденото гориво, надвишаваща 100 (сто) лева, а следва да заплати изцяло стойността на зареденото гориво за своя сметка.

Ваучерът може да бъде използван единствено и еднократно за покупка на гориво на стойност по-малка или равна на 100 (сто) лева.

Краен срок - 4 март 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара