Спечелете една от 50 опаковки Fairy Lemon

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 12 февруари 2024

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Замисляли ли сте се, че малките промени в ежедневните ни навици могат да доведат до значителни икономии в домакинството в дългосрочен план?

Сезонните плодове и зеленчуци са по-полезни и в повечето случаи, много по-евтини от останалите предложения в магазина. За да намалим изхвърлянето на храна, може да замразим една част за друг ден, в който няма да ни се готви особено. Друга възможност е да приготвим ястие ала „всичко от хладилника“ с останалите порции от вчерашния обяд и допълнителни продукти, които са ни под ръка.

А какво да кажем за миенето на чинии? Винаги спирайте водата докато търкате с гъбата. Много важно е да използвате и качествен препарат като Fairy. Само една капка Fairy прави почистването бързо, лесно и икономично, дори при миене с по-хладка вода, благодарение на своята концентрирана и подобрена формула. С Fairy миенето на съдове се превръща в приятна задача.

Fairy е златният стандарт при препаратите за миене на съдове! Неговите предимства са изключително дълготрайната почистваща сила и лекотата, с която измива дори упорити мазнини. Нали знаете - една бутилка Fairy може да измие до 10 000 чинии!

🍋 Спечелете Fairy Lemon и се убедете сами в неговата икономичност и ефективност!
За участие в томболата отговорете на нашия въпрос: Как спестявате в кухнята? Споделете вашия опит, съвети и хитринки за икономии.

🍋 На 12.02.2024 г. ще изтеглим на случаен принцип 50 печеливши, които ще получат Fairy Lemon срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара