Спечелете една от 50 опаковки Fairy Lemon

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

zvаnchе
Šunšhine
karzz
d0ra
ole_bole
ilik123
White Angel
z_v_d
Yo_Ana19
msiarova
Ранобудна
dundi73
Подскок-скок
D_e_s_i_t_o
Sebrina
viki768
Free style
alex99
ddea
Lettie
diandzili
Penelopa
tsitalia
eclipse23
monii
Аннагрег
Marsia11
SsSa
nteri
кехлибаровка
rainbow9020
ali4ka87
bialata3
RLY
Rumbaci
Aisha
Горска катеричка
FatalSnare
Kakalysi03
dilyankataa
Тони71
Златанова
royz
Силвичка
angeles
isis6
penny_lane
Alatea
smile_9
nlumparova@mail.bg

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Замисляли ли сте се, че малките промени в ежедневните ни навици могат да доведат до значителни икономии в домакинството в дългосрочен план?

Сезонните плодове и зеленчуци са по-полезни и в повечето случаи, много по-евтини от останалите предложения в магазина. За да намалим изхвърлянето на храна, може да замразим една част за друг ден, в който няма да ни се готви особено. Друга възможност е да приготвим ястие ала „всичко от хладилника“ с останалите порции от вчерашния обяд и допълнителни продукти, които са ни под ръка.

А какво да кажем за миенето на чинии? Винаги спирайте водата докато търкате с гъбата. Много важно е да използвате и качествен препарат като Fairy. Само една капка Fairy прави почистването бързо, лесно и икономично, дори при миене с по-хладка вода, благодарение на своята концентрирана и подобрена формула. С Fairy миенето на съдове се превръща в приятна задача.

Fairy е златният стандарт при препаратите за миене на съдове! Неговите предимства са изключително дълготрайната почистваща сила и лекотата, с която измива дори упорити мазнини. Нали знаете - една бутилка Fairy може да измие до 10 000 чинии!

🍋 Спечелете Fairy Lemon и се убедете сами в неговата икономичност и ефективност!
За участие в томболата отговорете на нашия въпрос: Как спестявате в кухнята? Споделете вашия опит, съвети и хитринки за икономии.

🍋 На 12.02.2024 г. ще изтеглим на случаен принцип 50 печеливши, които ще получат Fairy Lemon срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета.

Краен срок - 12 февруари 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара