Спечелете масички за закуска, продукти Престиж и кристални сърца

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 13 февруари 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Любовта е най-сладкото чувство. 🥰

Участвай в играта и зарадвай любимия човек с висулка за колие или масичка за закуска в леглото, както и любими продукти на Престиж.

За да се включиш:
* Последвай профила Престиж 96
* Tагни любимия човек в коментар

Всеки може да участва само веднъж в играта.

Наградите са:
2 броя Бамбукова масичка за легло Malibu, с крачета, бамбук, 52х29 см, сгъваема, правоъгълна; както и 2 броя продукти на Престиж (конкретните продукти ще бъдат уточнени на лично съобщение с потребителя)
14 броя бижу – висулки за колие с кристал аквамарин във формата на сърце в светлосин цвят с диаметър един сантиметър; както и 2 броя продукти на Престиж (конкретните продукти ще бъдат уточнени на лично съобщение с потребителя).

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници да спечелят Награда. Спечелилите една награда не участват в тегленето на всички останали награди.

Печелившите участници ще бъдат обявени в коментар под публикацията, оповестяваща Играта, на 14.02.2024 до 23:59 часа (българско време). При обявяването им печелившите участници ще бъдат посочвани с наименованието на профила в мрежата Facebook, с който са участвали в Играта.

За получаване на наградата печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: три имена (име, презиме, фамилия), телефон за връзка и адрес за доставка, в срок до 5 (пет) дни.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара