Спечелете 3 броя маша Dyson Airwrap, 5 смарт часовника и 10 комплекта 'Грижа за теб'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 март 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти на P&G от магазини Lilly и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира на територията на България, във всички магазини от търговската верига Лили Дрогерие.

Всички продукти с марка Pantene, Oral-B, Gillette Venus, Bear Fruits, Always, Head & Shoulders, Discreet и Naturella, продавани в Участващите магазини участват в Кампанията.

Наградите, състоящи се от 10бр. комплекта, 5бр. смарт часовници и 3 бр. Dyson сещоар-маша имат следните характеристики:

    Награда ВИД 1: комплекта „Грижа за теб“ съдържащи: ролер за лице, бутилка за вода, подложка за йога и ролер за къдрене
    Награда ВИД 2: смарт часовник Garmin Lily
    Награда ВИД 3: Dyson HS05 Airwrap Complete Long

За участие и валидна регистрация в Кампанията, и за да имат възможността да спечелят една от наградите, присъждани от Организатора в рамките на тази Кампания,  Участниците трябва да спазят следния механизъм:

    Участникът е необходимо да закупи по време на Срока на Кампанията Участващи в Кампанията продукти от Участващите магазини и да може да предостави доказателство за покупката (фискална касова бележка/данъчна фактура):

    При закупуване на участващи продукти, всеки 1 лв. от стойността е равен на 1 точка.

Със събрани минимум 50 точки до 99 точки (закупени участващи продукти на стойност 50лв. до 99лв. с ДДС), Участникът автоматично участва в тегленето  за Награда ВИД 1. Със събрани минимум 100 точки до 149 точки (закупени участващи продукти на обща стойност 100 лв. до 149 с ДДС), Участникът автоматично участва в тегленето за Награда ВИД 2. Със събрани минимум 150 точки до 199 точки (закупени участващи продукти на обща стойност 150 лв. до 199 лв. с ДДС), Участникът участва в  тегленето за Награда ВИД 3.

Ако участникът събере от 200 до 249 точки, автоматично участва в тегленето за награда ВИД 1 И награда ВИД 3, или ако събере 250 точки, автоматично участва в тегленето за награда ВИД 2 И награда ВИД 3. Участникът няма възможност да получи повече от една награда от ВИД 1, една награда от ВИД 2 И една награда от ВИД 3.

    Участниците избират дали да се регистрират или да се логнат на Уебсайта за Кампанията, като коректно и пълно попълнят в регистрационния формуляр на уебсайта изискваните лични данни, като попълването на тези данни е задължително за валидната регистрация в Кампанията;

    Участникът трябва да се регистрира специално за Кампанията на уебсайта https://pgonlinepromos.bg/, чрез качване на една или повече снимки на  фискална касова бележка/данъчна фактура, които удостоверяват покупката на Участващите продукти в Кампанията през Срока на Кампанията, но не по-късно от 23:59:59 ч. на 31.12.2023, като това се направи в специално посветения за Кампанията раздел и в съответствие с необходимите условия, посочени в Раздел 7.2 по-долу. Неуспешното качване на ясна и четлива снимка на фискалната касова бележка/ данъчната фактура за покупка на Участващи продукти води до невалидна регистрация;

    Снимката от касовата бележка следва да отговаря на следните критерии:

    Снимката трябва да е ясна и четлива;
    Снимката не трябва да бъде преекспонирана или сканирана;
    На снимката не трябва да има повече от една касова бележка;
    На снимката трябва да има само и единствено касовата бележка;
    На снимката трябва ясно да се виждат: обектът, от който са закупени продуктите, номерът на касовата бележка, описанието на закупените продукти и тяхната стойност, общата стойност на покупката, датата и часът на покупката.

* Обработката на снимката от касовата бележка, от страна на Партньора, може да отнеме до 24 часа.

    Един Участник може да се регистрира и да качи неограничен брой фискални касови бележки/данъчни фактури в периода на  Кампанията, но може да получи само по една награда от ВИД (една награда от ВИД 1, една награда от ВИД 2 и една награда от ВИД 3);

Лицата, спечелили наградите, присъдени в рамките на Кампанията, ще бъдат избрани чрез тегления, които ще се проведат под контрол на Партньора, при следните условия:

    тегленето ще се състои в рамките на 7 работни дни след края на Кампанията чрез Партньора.

След като потенциалните победители бъдат определени, Организаторът започват процесът на валидиране, в рамките на който се проверява спазването на условията за регистрация на Участниците и спазването на всички изисквания съгласно настоящите Правила.

След приключване на процеса на валидиране Участникът се информира за статуса на валидиране (валиден/невалиден) в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни. Победителите се валидират, само ако са спазени всички разпоредби съгласно настоящите Правила.

Победителите ще бъдат обявени чрез публикуването им на Уебсайта на кампанията и на https://pgonlinepromos.bg/ в раздел, специално предназначен за тази Кампания в рамките на максимум 30 работни дни от датата на тяхното валидиране.

Наградите ще бъдат изпратени на победителите на адресите, посочени от тях по време на процеса на валидиране, за сметка на Организатора, с частен куриер, максимум 2 пъти, след края на процеса по валидиране на победители, но не по-късно от 30 работни дни от датата на публикуване на победителите  на Уебсайта на кампанията и на https://pgonlinepromos.bg/. В деня на доставката, печелившите участници ще получат уведомяващо текстово съобщение (SMS) или обаждане от куриера.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара