Спечелете електрически скутери и термо бутилки от Lidl и Aquaphor

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 25 февруари 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти AQUAPHOR за поне 25 лв. от магазини Lidl и използване на приложение Lidl Plus.

Пълни правила:

Играй с Lidl Plus и AQUAPHOR

Можеш да спечелиш вълнуващи награди

Ела в магазините ни и купи продукти* на марката AQUAPHOR на стойност мин. 25 лв. в един касов бон, сканирай Lidl Plus на касата и можеш да спечелиш един от три електрически скутера или една от сто термо бутилки.

Условие за участие в играта е инсталиране на приложението Lidl Plus на смартфон, както и създаването на акаунт. За всяка покупка на посочените в т. 5 продукти с марка AQUAPHOR на стойност мин. 25,00 лв. в един касов бон в периода 12.02.2024 – 25.02.2024, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават възможност за участие в играта. Под идентифициране се има предвид маркиране на баркода от приложението на устройството на касата преди завършване на покупката. Моля да имате предвид, че лицето, което е титуляр на акаунта в приложението Lidl Plus, отразен при покупката има право да участва в играта и съответно да получи наградата, ако бъде изтеглено.

Покупка на стойност 50,00 лв. означава 2 участия. Покупка на стойност 75,00 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 3 участия т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка.

Възможността за участие се предоставя независимо от начина на плащане /в брой, с ваучери за храна, подаръчни ваучери или с банкова карта/. Броят на точките се определя от реално заплатената от участника при покупката сума, като от стойността на касовия бон се приспадат отстъпки от цените на отделни продукти, купони, еко ваучери и други подобни не подлежащи на ефективно заплащане финансови предимства.

Когато в апликацията/приложението/ Lidl Plus се генерира поне една възможност за участие (системата отчете покупка, съдържаща участващи продукти на минимална стойност), участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението. Поканата представлява съобщение в приложението.

Участникът завява участие, натискайки бутон „Потвърди участие“ (с което регистрира своето участие). В случай на спечелване на награда клиентският идентификатор на участника (това е клиентския номер в приложението Lidl Plus, генериран при първоначална регистрация в приложението) и, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер и имейл, записани в приложението при първоначална регистрация в самото приложението Lidl Plus, ще бъдат предадени на „Аквафор България“ ООД.

Тегленето на печелившите участници ще се проведе на 29.02.2024 г.

Тегленето се осъществява от LIDL посредством специализиран софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите.

Изтеглените печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/aquaphor най-късно в сряда, 06.03.2024 г. Обявлението ще включва публикуване на две имена на участника, както и частично изписване на телефонния му номер (пример 359895xxxxx69). Имената и телефонният номер са въведените в Lidl Plus при първоначална регистрация, в случай, че има несъответствие, Организаторите не носят отговорност.

Всички участници, спечелили награди ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от служител/и на Аквафор България ООД.

Служител/и на Аквафор България ООД ще се свържат с печелившите в срок от 7 работни дни от датата на тяхното теглене.

Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване, че е спечелил награда и да предостави информация за получаване на наградата, както и ЕГН за целите на данъчно третиране.

Стойността на наградата подлежи на облагане съгласно чл. 38, ал. 14 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ). В тази връзка всеки участник, спечелил награда, е необходимо да съдейства с посочената по-горе информация.

Ако „Аквафор България“ ООД не успее да се свърже с печеливш участник поради грешни или невярно предоставени данни за контакт (телефон, имейл) или не получи обратна връзка от него в предвидения срок или ако се установи, че е предоставено невалидно/невярно ЕГН и при молба не предостави коректно или въобще откаже да предостави ЕГН (за целите на данъчното третиране) или друга информация, необходима за изпращане на наградата, то печелившият губи правото да получи своята награда, а LIDL си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш участник в играта.

Допълнително теглене ще се извърши в срок от 6 (шест) дни от изтичане на 5-дневния срок, в който печелившият е трябвало да потвърди желанието си за получаване на наградата и да предостави нужната информация. В допълнителното теглене не участват вече изтеглени участници.

Ангажимент на „Аквафор България“ ООД е, да изпрати наградата по куриер, за своя сметка, до посочения от печелившия участник адрес, в срок до 5 (пет) работни дни след предоставяне на пълна информация за доставка. Адресът на печелившия участник ще бъде посетен от служителите на куриерската компания само веднъж. В случай че служителят на куриерската фирма не може да предаде наградата, тя ще остане на съхранение в най-близкия офис на съответната куриерска компания. Съответният участник ще бъде уведомен от куриерската компания за адреса на офиса чрез обаждане или SMS известие на телефона, предоставен от участника. Печелившият участник губи правото си да получи наградата, ако в срок от 6 работни дни не посети лично офиса на куриерската служба, за да си вземе наградата.

Всички продукти с марка AQUAPHOR налични в търговска верига LIDL. Наличността на продукти зависи от търговската политика на търговска верига LIDL и е възможно да се различава в различни региони и/или обекти от веригата.

1. (нов артикул) AQUAPHOR Кана за вода Prestige, с два фиlтъра А5 Mg (дисплейно позициониране)
2. 7206579 AQUAPHOR Филтри за вода А5 Mg, 2 броя (дисплейно позициониране)
3. 7205798 AQUAPHOR Кана за вода Amethyst, с три филтри Maxfor+
4. 7206577 AQUAPHOR Кана за вода Compact
5. 7206939 AQUAPHOR Филтър за вода Maxfor+ Mg
6. 7205799 AQUAPHOR Филтри за вода Maxfor+ Mg, 3 броя
7. 7206580 AQUAPHOR Филтри за вода Maxfor+ Mg, 5+1 броя
8. 7206578 AQUAPHOR Кана за вода Prestige, с два филтъра А5
9. 7206628 AQUAPHOR Филтрираща бутилка City, Руби
10. 7206626 AQUAPHOR Филтрираща бутилка City, Нави
11. 7206497 AQUAPHOR Филтрираща бутилка City, синя
12. 7206627 AQUAPHOR Филтрираща бутилка City, сива
13. 7206499 AQUAPHOR Филтрираща бутилка City, розова
14. 7206498 AQUAPHOR Филтрираща бутилка City, зелена
15. 7206500 AQUAPHOR Филтри за бутилка City, 2 броя

Артикулите са обозначени с артикулни номера от системата на Лидл, които са водещи, ако има разминавания в артикулните описания.

Всеки участник, активирал (натискайки бутон „Потвърди участие“) поне едно участие в приложението Lidl Plus, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 3 електрически скутера SEGWAY F25E II , или 1 от 100 термо бутилки. Един участник може да активира неограничен брой участия, но може да бъде изтеглен само веднъж и би имал право само на една награда.

Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица. Наградите не могат да се изплащат в пари.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара