Спечелете 2 броя сребрист грил Bosch TCG4215

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 29 февруари 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и оставяне на ревю.

Пълни правила:

Доволни ли сте от своята термокана? Какво мелите в месомелачката си освен… месо? Как работи вашата приставка за разточване и рязане на паста? 

Напишете до 📅29.02. коментар за някой от продуктите ни в сайта на Bosch и двама от вас имат шанс да спечелят грил! 👉

Оцени и спечели награда!

В края на всеки етап на играта избираме регламентирания в условията брой полезни за потребителите ревюта и раздаваме привлекателни месечни награди.

Как да спечелите награда?

Необходимо е да направите ревю (текстов коментар) на който и да е актуален домакински уред с марка "Bosch", който е наличен на интернет страницата www.bosch-home.bg. Публикуването на ревю не изисква регистрация от участниците, а единствено текстов коментар под продукт на сайта на Bosch, оценка на съответния продукт от 1 до 5 и предоставяне на и-мейл за обратна връзка.

Участие в конкурса с награди

След изтичане на всеки етап ние оценяваме най-доброто/добрите ревюта, публикувани за съответния етап. Критерият за оценка е полезността на коментара/ите за потенциалните купувачи на оценявания уред. Всеки от участниците, чиито коментар е оценен като най-добър за съответния етап, получава наградата, посочена по-долу.

Един участник има право да направи едно ревю за един етап. Участникът, направил ревю в един етап, има право да участва за спечелване на награда и в следващ етап, с ново ревю.

Награда: Грил Сребристо TCG4215

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара