Спечелете всеки ден ваучери за гориво от Shell

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Емануела Стойкова
Цветан Цветанов
Янко Велев
Васил Колев
Красимира Тодорова
Петър Витанов
Маргарита Стефанова
Кирил Вътов
Павел Илиев
Бойко Стоев
Мариан Мицов
Виктория Славова
Михаела Христова
Владимир Петров
Ася Стойнева
Виктор Костов
Валентина Димитрова
Кирил Стоянов

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Всеки делничен ден до 26 януари от ефира на Радио ENERGY ще ти задаваме въпрос, на който отговор можеш да намериш в приложението Shell, в секция „Оферти“. Регистрирай се с верен отговор тук и играй за награди всеки ден – един ваучер за гориво на стойност 50 лв. от Shell. 

А в края на всяка седмица участваш и за голямата награда –  10 000 ClubSmart точки (= 100 лв. от сметката в Shell) в твоята ClubSmart карта.

Изтегли приложението Shell за Android или iOS, създай своята дигитална ClubSmart карта за секунди и се приготви за предстоящите въпроси.

Играта се провежда всеки делничен ден в периода 08.01 – 26.01.2024г.

ВАЖНО ЗА НАГРАДИТЕ:

Награди ваучери за гориво на стойност 50 лв:

Всеки делничен ден, в периода на промоцията ( 08.01.2024 г. - 26.01.2024), ще бъде избран на произволен принцип един регистриран, отговорил правилно, който ще спечели ваучер за гориво от Shell на стойност 50 лева, който може да използва в търговските обекти Шел на територията на България. Печелившите ще бъдат уведомени на предоставения при регистрацията имейл адрес.

Награди 10000 ClubSmart, равняващи се на 100 лв от сметката в Shell:

Всеки петък, в периода на промоцията ( 08.01.2024 г. - 26.01.2024), ще бъде избиран на произволен принцип един регистриран, отговорил правилно, който ще печели по 10000 ClubSmart точки, равняващи се на 100 лева от сметката в Shell, които може да се използват в търговските обекти Шел на територията на България, или в уеб сайта www.shellsmart.com. ClubSmart точките ще бъдат начислени по картите на спечелилите участници до 30 дни след края на играта. В случай че участник не разполага с ClubSmart карта, последният следва да генерира такава в приложение Shell. Печелившите, спечелилили по 10000  ClubSmart точки ще бъдат уведомени на предоставения при регистрацията имейл адрес. В случай, че печелившия участник не отговори на уведомлението от Радио Енерджи, посочвайки номер на ClubSmart карта, по която да се начислят точките, то организаторът е оправомощен да посочи резервен участник, който да получи наградата.

Краен срок - 26 януари 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара