Спечелете 3 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Кауфланд

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 25 януари 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

ИГРА! 😍

👉 Отбележи в коментар най-големия любител на нашите джинджифилови меденки, който познаваш и харесай поста. 

Може да спечелиш 1 от 3 ваучера на стойност 50 лева от Kaufland!

🎉 Можеш да участваш до: 25.01.24 г.

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Участието в Играта дава възможност на трима участници да спечелят по на един от 3 (три) ваучера за пазаруване в Kaufland на стойност 50 лв.

Наградите ще бъдат изтеглени до пет (работни) дни след приключването на играта на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „ПУБЛИСИС ЕАД“, ["PUBLICIS].

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Facebook, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Печелившите Участници ще може да получат своите награди на посочен от всеки от тях адрес. Наградите ще бъдат изпратени на печелившите участници до посочените от тях адреси в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившите участници и предоставянето на адреси за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара