Спечелете 3 броя конзола PS5 C-Chassis + игра Call of Duty: Modern Warfare II PS5

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 25 февруари 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Nivea за поне 18 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

СПЕЧЕЛИ КОНЗОЛА ЗА ВИДЕО ИГРИ
ВЛЕЗ В ИГРАТА И СПЕЧЕЛИ С NIVEA И NIVEA MEN

Знаеш ли каква е връзката между NIVEA MEN Sensitive и успешната игра? Начинът, по който те карат да се чувстваш! Всичко започва от добрата защита – с крем за лице NIVEA MEN Sensitive получаваш 48-часова хидратация и целодневно облекчение от 5 признака на кожно раздразнение: парене, зачервяване, сухота, стягане, сърбеж. Ето това е тайната да се чувстваш уверено и комфортно в кожата си!

Освен това, сега имаш шанс за страхотна награда – конзола за видео игри + игра подарък! Открий детайлите за участие в новата съвместна кампания с търговска верига Кауфланд по-долу и влез в играта още сега!

Играта се организира и провежда във всички търговски обекти на Kaufland на територията на Република България.

Наградите, предвидени за Печелившите участници в играта са общо 3 (три) броя конзола PlayStation 5 C-Chassis + игра Call of Duty: Modern Warfare II PS5.

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

При покупка на продукт или продукти с марка NIVEA на стойност от минимум 18 лв. с ДДС от всеки от магазините на Kaufland,участникът има възможност да участва в играта за една от посочените в т. 4.1. награди. Всеки участник, който отговаря на изискванията, предвидени в настоящите условия, може да се регистрира на http://www.nivea.bg/konzola, въведе име, презиме и фамилия (задължително в предвидения тук ред), e-mail, телефон за връзка, адрес (като въвеждането на адрес не е задължително при регистрацията) и качи снимка на фискалния бон/фактура - удостоверяващ/а покупката на продукт/ продукти NIVEA на стойност от минимум 18 лв. с ДДС.

За участие в играта се изисква лицето да попълни всички задължителни полета в регистрационната форма описани по-горе, да прикачи снимка на оригиналния/ната фискалния бон/фактура и да изрази изричното си съгласие за събиране и обработване на личните му данни за целите на играта.

Оригиналът на фискалния бон/фактура за извършената покупка на продукт/продукти NIVEA следва да бъде запазен от Участника в играта. Непредставянето за справка на оригинала на фискалния бон/фактурата е основание за отказване предоставянето на награда.

Всеки Участник има право да участва в играта многократно като за всяка регистрация качи снимка на фискалния бон/фактура, удостоверяващ нова покупка на продукт/ продукти NIVEA на стойност от минимум 18/ лв. с ДДС, различен от вече регистриран фискален бон/фактура и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила. За целите на провеждане на играта всеки участник ще се счита за уникален посредством своя e-mail и телефонен номер. Ако двама или повече от изтеглените печеливши участници имат един и същ e-mail адрес или телефонен номер, за валидна ще се счита първата по време регистрация в интернет сайта на Организатора,
а всяка следваща ще се счита за дублирана, поради което и невалидна.

Независимо от броя на направените регистрации, всеки участник може да спечели само една награда, настоящото ограничение се отнася, и в случай че Участникът се регистрира многократно с различни електронни адреси/ телефони.

На 08.03.2024 г. в офис на представителя на „Байерсдорф България“ ЕООД – „Република Интерактив“ СРЛ (Republika Interactive SRL), VAT №: RO23981359, дружество регистрирано съгласно законодателството на Република Румъния, на адрес: Румъния, гр. Букурещ, Сектор 2, ул. „Барбу Вареску“ № 137А, ще бъдат изтеглени 3 (трима) печеливши участници. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, електронно чрез платформата www.random.org. Заедно с имената на тримата Печеливши участници, ще бъдат изтеглени и имената на тримата резервни такива. Изтеглянето на имената на печелившите се извършва в следния ред – първо се изтеглят имената на 3 печеливши, след което се изтеглят имената на 3 резервни печеливши участници.

Всички печеливши ще бъдат информирани за спечелването на наградата до 18.00 часа на 19.03.2024 г. чрез позвъняване на посочения от тях телефонен номер или на посочения e-mail адрес за кореспонденция.

В случай че Организаторът не може да се свърже повече от 2 пъти с печеливш участник на посочения от него телефонен номер или e-mail адрес, този участник се замества от изтеглените резервни печеливши участници. Заместването се извършва по реда на изтеглянето на резервните печеливши участници.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара