Спечелете покупка на стойност до 2800 лв. от Bonami


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 януари 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Bonami празнува 11-ия си рожден ден и вече присъства в 11 държави. И тъй като 11:11 е времето на сбъднатите желания, присъединете се към празненствата и спечелете списъка си с любими продукти на стойност 2 800 лева!

Наградата представлява наградни кредити за безплатно закупуване на артикули от споделения списък с любими продукти, публикуван от победителя в рамките на участието му в конкурса, на обща стойност до 2 800 лева с включен законоустановен ДДС, според цените, валидни в онлайн магазина на Bonami към 30 януари 2024 г.

Наградата ще бъде връчена на победителя чрез кредитиране на потребителския акаунт в Bonami, от който победителят е споделил списъка си с любими продукти. Кредитите ще могат да се използват най-късно до 29 февруари 2024 г. Наградата не може да бъде изплатена в брой по какъвто и да е начин.

Продуктите, закупени с печеливши кредити, не могат да бъдат върнати в рамките на 14-дневния срок за връщане, а само заменени за други стоки на същата стойност. За закупените по този начин продукти важи обичайният гаранционен срок, но в случай на успешна рекламация на клиента няма да бъде възстановена сумата, а ще бъде заменена с друг продукт с еквивалентна стойност.

В конкурса може да участва всяко физическо лице на възраст над 18 години с адрес за доставка в Република България, което отговаря на следните условия към момента на обявяване на конкурса във Facebook:
● участникът има профил във Facebook,
● Участникът създава своя акаунт в Bonami (потребителски акаунт) на уебсайта www.bonami.bg,
● след като влязат в своя акаунт в Bonami, участниците създават списък с любимите си продукти, наречен "Любими” и
● да споделят този списък, чрез бутона "Копирай и сподели" над списъка с любимите си продукти, в раздела за коментари на публикацията за конкурса във Facebook.

Всеки участник може да се включи в конкурса само с един (1) коментар и следователно само с един списък на любими продукти.

Жребият ще бъде изтеглен от комисия, съставена от трима (3) представители на Организатора. Имената на участниците, които са изпълнили условията на конкурса, ще бъдат качени в онлайн инструмент за теглене.

Победителят ще бъде обявен на уебсайта www.bonami.bg в рамките на пет (5) работни дни след края на Конкурса.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара