Спечелете пакетите за допълване NESCAFÉ®

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 януари 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Игра с NESCAFÉ® пакети за допълване  🌱

Отговори правилно на въпроса в коментар:
"Какво прави пакетите за допълване NESCAFÉ® Classic 150g и NESCAFÉ® Gold 150g добри за околната среда?"

Петима от вас ще спечелят пакет за допълване NESCAFÉ® Classic 150g и NESCAFÉ® Gold 50g. 

АКТИВАЦИЯТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА.

За срока на Активацията ще бъдат раздадени общо 5 (пет) награди – всяка награда включва един  пакет NESCAFÉ® Classic 150g и един пакет NESCAFÉ® Gold 150g.

Всеки един участник има право да участва с колкото коментара прецени в Активацията (във Facebook профила на NESCAFÉ® Bulgaria), които не трябва да противоречат на условията на Активацията и на законодателството на Република България, но има право да получи само една награда независимо от броя участия (коментари).

За играта във Facebook с период на провеждане от 00:00 часа нa 25.01.2024 г. до 23:59 часа на 29.01.2024 г. ще бъде извършенo тегленe на 30.01.2024 г. чрез специализиран софтуер на случаен принцип на печелившите и валидиране на тяхното участие според правилата на Активацията. При тегленето на съответната дати ще се изтеглят 5 /петима/ печеливши и  3 (трима) резервни участници , в случай че не може да се установи контакт с някои от печелившите.

Печелившите ще бъдат публикувани в коментар под съответния пост в профила на NESCAFÉ® Bulgaria във Facebook (https://www.facebook.com/Nescafe.BG).

Със спечелилите ще бъде осъществена връзка през съответната социална мрежа – Facebook. Ако се наложи, представител на Организатора може да поиска да се свърже със спечелилите участници по телефон за уточняване детайли във връзка доставката на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара