Спечелете подаръчна кошница с гурме удоволствия

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 февруари 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🏆За поредна година всеки бакхустник може да подкрепи любимото си заведение и така да му даде шанс да вземе наградата “Изборът на читателите” на предстоящата церемония. 

🍴Ще намерите богат списък с ресторанти в различни градове на страната, но ако не откривате вашия личен фаворит - просто го добавете и гласувайте за него.😉

❕Гласуването продължава до 01.02.24, когато на случаен принцип ще изтеглим победител, който ще спечели подаръчна кошница с благи напитки за небцето от нашите ключови партньори. 

Успех на всички!

📣Vox populi vox Dei. В Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino не само журито оценява.
Днес започва гласуването за първата категория, в която победителя определяте ВИЕ. Гласувайте до 01.02.24 и освен да помогнете на любимия си ресторант, може и да спечелите кошница с благи удоволствия за небцето!😉
 ГЛАСУВАЙТЕ за любимото си място в "Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino"
За поредна година всеки бакхустник може да подкрепи предпочитано заведение и така да му даде шанс да вземе наградата “Изборът на читателите”. Ще намерите богат списък с ресторанти в различни градове на България. Ние вярваме, че всички те дават добър пример, достоен да бъде оценен от вас - техните гости.

На случаен принцип ще изтеглим и късметлия, който ще спечели подбрани гурме удоволствия за небцето, избрани от екипа на "Бакхус".
 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара