Спечелете автомобил Great Wall HAVAL JOLION

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез покупка на билет в FIM SuperEnduro World Championship и регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Всяко лице, закупило своя билет за FIM SuperEnduro World Championship на 24.02.2024 от мрежата на www.eventim.bg или техните партньори, както и от касите на Арена София, до 18:00 часа на 24.02.2024  и регистрирало го със съответните данни (име, имейл адрс, телефонен номер, уникален номер от баркода на билета) на страницата https://bfm.bg/superenduro/prize/ участва в томболата за автомобил Great Wall HAVAL JOLION. 

Поради технически съображения, всички билети, регистрирани след 18:00 часа на 24.02.2024 няма да бъдат включени в тегленето на томболата.

Едно лице може да участва с повече от един билет.

Участието в томболата е обвързано с регистрирането на закупен билет на страницата https://bfm.bg/superenduro/prize/ и коректното попълване на съответните данни във формата: име, имейл адрес, телефонен номер, уникален номер от баркода на билета.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо участниците и други подобни злоупотреби.

Наградата в томболата е автомобил Great Wall HAVAL JOLION

Спечелилия наградата ще бъде определен на случаен принцип от всички билети закупени и регистрирани в съответствие с процедурата за участие. В периода между 21:00 до 22:00 на 24.02.2024  в Арена София, официално лице, в присъствието на нотариус ще изтегли номера от бар кода на печелившия билет. Номерът от баркода на билета, заедно с имената на печелившия ще бъдат обявени в залата.

Ако до две минути до обявяването и показването на екрана не се появи притежател на билета, който да бъде узаконен като печеливш, следва тегленето на нов билет при същите правила. Процедурата се повтаря до явяване на притежател на билета.

Спечелилия наградата ще се свърже със служител на организатора – „Български Мотоциклетизъм“ ЕООД за уточняване на детайлите по получаване на наградата. Наградата може да бъде получена на адрес: гр. София, ул. Позитано 22, ет.2. При получаване на наградата, спечелилия трябва да представи документ за установяване на неговата самоличност и да подпише договор за придобиването на автомобила.  В случай, че спечелилия неможе да получи наградата си лично, това може да стане от упълномощено лице със специално нотариално заверено пълномощно.

Разходите по прехвърлянето, регистрацията, застраховката, както и други разходи свързани с придобиването на автомобила са за сметка на спечелилия.

Наградата може да бъде получена във всеки работен ден в периода от 26.02.2024 до 11.03.2024 включително. Спечелилият наградата губи правото си върху нея, ако не я потърси в указания срок.

Краен срок - 24 февруари 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара