Спечелете 10 специални кошници с продукти Верея

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 27 декември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Събудете празничния дух с песен... И с награда. 

Покажете в коментар заглавието на коледна песен, като използвате единствено емоджита 🎅🎁🔔, а ние ще опитаме да я познаем. 

На 27.12 ще изтеглим имената на печелившите, които ще получат специални кошници с продукти Верея – за още повече празнично настроение.

След изтичане на крайния срок на играта (16:00 часа на 27.12.2023 г.), чрез жребий на  случаен принцип, сред всички участници отговарящи на настоящите Общи условия, ще бъдат изтеглени имената на 10 участници, които ще спечелят награда. След изтеглянето на  Печелившите участници, Организаторът ще изтегли имената и на 3 (три) резерви, в случай че не  се реализира получаването на наградата от Печелившите. 

Наградата е празнична кошница с продукти Верея – 10 броя.

Профилите на печелившите участници ще бъдат обявени на стената на Верея в Instagram и Facebook нa 27.12.2023 г.  

За да получи наградата си, всеки Печеливш трябва да изпрати на лично съобщение на  Организатора: трите си имена, ЕГН, адрес за доставка и телефон за връзка, в срок до 31.12.2023  г. Данните ще бъдат използвани само и единствено с цел: доставка на наградата и заплащане  на дължимия данък върху стойността на предметната награда, в случай че тя надвишава 99 лева.
Личните данни на Печелившите участници ще бъдат третирани като конфиденциална  информация, съгласно действащата нормативна уредба по отношение защитата на личните  данни.

Наградата ще бъде доставена безплатно до Печелившия участник на посочения от него  адрес, чрез куриер до 10 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и  предоставяне на адрес за доставка по т.13 по-горе.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара