Спечелете коледни комплекти с козметика Mommy care

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши:

Akroma
vili123
Jozepha

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

СПРАВЕТЕ СЕ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ДЕТСКАТА КОЖА ПРЕЗ ЗИМАТА.
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИГРАТА И СПЕЧЕЛЕТЕ КОМПЛЕКТ С ПРОДУКТИ ОТ НАШАТА НАТУРАЛНА ИЗРАЕЛСКА КОЗМЕТИКА MOMMY CARE!

Козметиката за бебета и майки Mommy care използва най-висококачествените съставки, комбинирани с натурални плодови и растителни масла за защита и подхранване, като същевременно почиства, овлажнява, предпазва и успокоява кожата.

Продуктите Mommy care съдържат само най-висококачествени, естествени и органични съставки, а производствените методи (включително студеното пресоване) са гаранция, че съставките запазват своите оптимални ползи. Mommy care отговаря и дори надхвърля най-високите индустриални стандарти в производството на естествена и органична грижа за кожата.
Всички продукти Mommy care можете да разгледате в нашия онлайн магазин.

За мама:
Mommy care продуктите за бременни може да се използва за предотвратяване на стрии, намаляване на отоци и подпомагане на тялото да запази формата си след бременност.

За бебета и деца:
Продуктите ни за бебета и деца са особено подходящи за най-деликатната и чувствителна кожа.
Безопасността на вас и вашите деца е основна грижа за Mommy Care. В сезоните, в които това има най-голямо значение, може да се чувствате сигурни, докато използвате нашите продукти. В тях никога не прибавяме парабени, съставки на петролна основа, фталати и такива, чиято безопасност е съмнителна.

Студеният и сух въздух в студените сезони може да окаже неблагопроятно влияние върху деликатната бебешка кожа. Защитните балсами могат да я предпазят. Най-удачното време за нанасяне на балсама е след баня - подсушете с потупване и веднага намажете.

Участвайте в играта!

Включете се в дискусията в темата и споделете в коментар отговор на въпроса "Трудно ли се справяте с грижата за кожата на децата през зимата?"

На 08 януари 2024 г. ще изтеглим трима от вас, които ще спечелят по един от нашите коледни комплекти Mommy care, които съдържат:
People Baby Symbol Натурален ежедневен бебешки лосион за тяло 120 мл
People Baby Symbol Защитен балсам за лице против вятър и студ 50 мл
People Baby Symbol Екологични кърпички за нос и лице

Краен срок - 8 януари 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара