Спечелете смартфон iPhone 15 128 GB

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 2 януари 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🎁 GIVEAWAY 🎁 Започни новата година с нов iPhone 15 от iSTYLE!

📩 Стани част от #iSTYLEfamily+ 🥳 Регистрирай мейл адреса си на www.istyle.bg/istyle-family/ и участвай в томбола за новия iPhone 15 128 GB!

Участието в настоящата игра не е обвързано със закупуването на каквито и да е стоки и/или услуги, предлагани от “Ай Стайл” ЕООД или от трето лице, нито с поемането на каквито и да е договорни задължения към Организатора. 

Участието в Играта е напълно доброволно и свободно. С регистрирането на мейл адреса си,
участниците се включват в томбола. С предоставяне на данни се дава и съгласие за изпращане на информация за нови продукти, специални предложения и маркетингови събития. Нюзлетърът, за който участниците се абонират, участвайки в играта, е безплатен и ще остане такъв за целия период, в който ще бъде получаван от участниците. 

Право на участие в Играта имат: всички лица, навършили 18 години, с местожителство в
България, както и всеки, който е абониран или се абонира за нюзлетъра на iStyle. С регистрацията си за участие в играта всеки участник приема настоящите правила и условия на играта. Играта важи за стари и за нови абонати.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:
• Да попълни двете си имена и актуален и-мейл адрес в страницата с форма за регистрация: https://istyle.bg/istyle-family/. Всеки има право само на една регистрация.
• Да се съгласи с условията на Играта.
• Да се съгласи да получава Нюзлетър от iStyle.
• Всички, които са се регистрирали, щe участват в томболата за един брой iPhone 15 128 GB, която ще се проведе на 03.01.2024 г.

На 03.01.2024 г. ще се проведе томбола, в която ще участват всички, които са попълнили данните си и са се регистрирали. Ще бъде изтеглен един печеливш.

Изтегленият играч печели 1 (един) брой iPhone 15 128 GB в цвят по изобр, според актуалните наличности в магазини iStyle България. Печелившият ще бъде обявен на 03.01.2023 г. до 18:00 ч. на фейсбук страницата на Ай Стайл на интернет адрес www.facebook.com/iStyleBulgaria, както и на посочения от него имейл адрес.

След изтеглянето на победителя, Организаторът ще уведоми победителя на предоставения от него и-мейл адрес и ще публикува и-мейл адреса със закрити последни мин. 3 символа във фейсбук страницата на Ай Стайл. Победителят трябва да се свърже с Организатора в рамките на 5 (пет) работни дни след изпращане на и-мейла с уведомлението, за да предостави данните си за получаване на наградата. Победителят в играта ще получи наградата в рамките на 5 (пет) работни дни, след като се е свързал с Организатора в предоставения му по-горе срок, като предварително се уговорят с представител на Организаторите за точен ден и час. Наградата ще
бъде предоставена в София, магазин iStyle Витоша, на бул. Витоша 25. В случай че победителят не е от гр. София и няма възможност да получи наградата си в магазин iStyle Витоша, ще я получи по куриер, на посочен валиден адрес за сметка на Организатора.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара