Спечелете смартфон iPhone, AirPods 2 или почивка в Банско

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 3 декември 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

💥 ИГРА 💥⁣

Време е за коледни подаръци с Kaufland, както казва легендарният Христо Стоичков! 🎁🎁🎁 А ти какъв подарък искаш да получиш за Коледа? 

Отговори и може да спечелиш iPhone, слушалки APPLE AIRPODS 2 или почивка в Банско! 

За да участваш:⁣

🎄 Напиши в коментар какъв подарък искаш за Коледа?⁣
❤️ Харесай публикацията.
🤝 Тагни приятел⁣.

В тегленето на наградата участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на една от следните три награди Apple airpods 2, I-Phone или почивка в хотел в Банско.

Наградата ще бъде изтеглена до 5 (пет) работни дни след приключването на играта на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от „ПУБЛИСИС ЕАД“, ["PUBLICIS].

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Печелившите участници ще бъдат обявени в коментар под публикацията, обявяваща играта.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившите Участници ще може да получи своята награда на посочен от тях адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия участник до посочен от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с него и предоставянето на адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара