Спечелете маратонки AIRMAX, 50 броя суичъри и 100 броя шантави чорапи от J&B

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 декември 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието в Играта не е обвързано с покупка.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта са следните:

             1. Уникални маратонки AIRMAX – 3 чифта
             2. Суичъри – 50 броя
             3. Шантави чорапи –100 броя       

За да се включат в Играта,  Участниците трябва да се регистрират в периода на Играта, посочвайки своите:

(*) Име и фамилия
(*) Електронен адрес
(*) Телефонен номер
(*) Запълнят полето, посочвайки съгласие с настоящите Правила, включително за обработването на личните им данни за целите на участието му в Играта и съгласие Организаторът да посочи името и първата буква от фамилното име на печелившите участници.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 02.01.2024 г., като в срок от 4 дни, считано от посочената дата, печелившите участници ще бъдат информирани на посочения от тях телефонен номер.

Ако потребителят спечели награда, той ще бъде уведомен чрез обаждане на телефонния номер, посочен при регистрация. Участниците трябва да имат 18 навършени години, за да вземат участие в Играта.

Наградите ще бъдат връчвани по следния начин:

    При спечелване на награда от част 6, участникът ще получи обаждане, като в отговор на него трябва да предостависвоите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка, за да бъде наградата изпратена по куриер. С изпращането на имейла, участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

    Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата, а при необходимост и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 6.2.

    Печелившият ще има срок от 7 дни от получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара