Спечелете кулинарни уикенди, Tefal Optigrill, хлебопекарни, кухненски везни

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши: https://sofiamel.bg/bg/winner-list

Как се участва:

Чрез приготвяне на рецепта с брашно София Мел и качване на снимка в сайта на играта.

Пълни правила:

Наградите, които може да бъдат спечелени при участие в промоцията са:

- Голяма награда: Кулинарен уикенд за двама в България на стойност до 800лв с ДДС – 4 броя

- Награди:
· Tefal Optigrill - 10 броя
· хлебопекарни „Tefal“ - 10 броя
· кухненски везни - 50 броя
· подложки за месене - 50 броя

 Механизъм на Промоцията:

За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да се регистрират с личен профил в сайта www.sofiamel.bg. Не е необходим нов профил, ако вече сте се регистрирали в София Мел Вкусен свят.

За Промоция, Лора Найденова е предложила четири авторски рецепти на ястия. Тяхното реализиране може да се види и научи на https://sofiamel.bg/bg/promo-recipes

Участниците в промоцията трябва да пресъздадат една от четирите рецепти на Лора, да заснемат приготвянето на ястието и да качат снимки. Чрез създадения от тях личен профил участниците имат възможност да качат своите снимки.

Участници, които приготвят всичките четири рецепти на Лора имат право да участват за допълнителни награди.

Всяка една снимка се преглежда и валидира от администратор на уебсайта, като може да бъде одобрена за публикуване в уебсайта или да бъде отказана.

Печивата на снимката трябва да бъдат максимално близо до четирите рецепти на Лора и да съдържат пакет брашно София Мел.

Не се разрешава изпращането на снимки, чиито авторски права не принадлежат на съответния потребител. Ако организаторът засече и потвърди опит за използване на снимки, изображения и текстова информация, обект на авторското и сродните му права
- ще спре достъпа до съответния потребителски профил незабавно. Със спирането на достъпа, съответният потребител губи правото да участва в промоции.

С изпращането на своите снимки потребителят декларира, че е носител на авторските права и ги преотстъпва за използване от ГудМилс България ЕООД неограничено във времето и територията.

Всяка приготвена рецепта носи едно участие за предметна награда.

При приготвяне на четирите рецепти, участникът участва в допълнителна промоция за Кулинарен уикенд за двама.

Наградите ще се теглят на 04 януари 2024 г. Изтеглените печеливши ще бъдат обявени на сайта www.sofiamel.bg не по-късно от 18:00 часа на 05 януари 2024 г.

При участието си в Промоцията участникът трябва да се увери, че посочената в профила му информация е максимално актуална и достоверна. В случай, че печелившият не е потвърдил достоверността и/или не е допълнил адреса и телефонния номер в профила си, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. В случай, че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка или получаване на наградата, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Организаторът не носи отговорност за подадена от печеливш непълна, неточна или грешна информация за контакт и получаване на награда: имена, телефонен номер за контакт, e-mail адрес, пощенски адрес, адрес за доставка на наградата и друга необходима информация. В случай, че победителят не може да приеме наградата или не осъществи контакт с Организатора според описаното по-горе, наградата не може да бъде прехвърляна на друго лице от избрания победител.

Спечелилият участник е задължен да си сътрудничи с Организатора по всички въпроси, свързани с получаването на наградата. Ако победителят не изпълни задълженията си, отнасящи се до това сътрудничество и по този начин възпрепятства постигането на съгласие за приемането и доставянето на наградата, то това се счита за обстоятелство, за което Организаторът не носи отговорност. Уговореният с Организатора период от време не може да бъде удължаван и в случай, че участникът-победител не спази крайния срок, тя/той ще изгуби правото си на награда.

Всички награди се доставят с куриер до 30 дни след обявяване на печелившите.

Доставката на наградите се поема от Организатора.

Печелившите губят правото си на награда, ако не я потърсят до 60 дни след обявяването им на сайта в секция „Печеливши“.

Краен срок - 31 декември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара