Спечелете 3 СПА почивки в Пампорово и 10 двудневни ски карти

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 ноември 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Спечели вълнуващо преживяване през новия зимен сезон в Пампорово. Регистрирай се и участвай за ски или спа награда.

Участвай в кампанията на А1 клуб и Пампорово.

Като любител на зимните спортове можеш да спечелиш една от следните награди - 10 броя двудневни ски карти Select с отворени дати на ползване през целия зимен сезон 2023-24. или 3 броя двудневни пакети за двойно настаняване в хотел Перелик или хотел Орловец с включени закуски и СПА.

Участник в Кампанията може да бъде дееспособно пълнолетно физическо лице, което:
(а) което към началната дата на Кампанията е титуляр по действащ договор за услуги с А1 (с изключение на тарифни планове blizoo);
(б) е член на програмата А1 клуб;
(в) което в Периода на участие по т. 1.1. изпълни условията по т. 4 по-долу.

Всеки, който отговаря на условията по т.3 и желае да участва в Кампанията трябва да се регистрира, като:
1. посети Интернет страницата на Кампанията,
2. прочете и приеме настоящите Правилата, публикувани на Интернет страницата на Кампанията;
3. попълни регистрационната форма, налична на Интернет страницата на Кампанията, като въведе следните свои данни: две имена (име и фамилия), телефон за контакт, имейл адрес, А1 клубен номер;
4. да потвърди своето участие, като изпрати попълнената регистрационна форма чрез кликване върху бутона „Изпрати“.

Един Участник може да се регистрира до 5 пъти по описания ред. Независимо от броя на регистрациите, един Участник може да спечели само веднъж една от Наградите по т. 5.1.

Наградите от Кампанията са:

10 броя двудневни ски карти Select с отворени дати на ползване през целия зимен сезон 2023-24. Картите могат да бъдат използвани само за период от два последователни дни;

3 броя двудневни пакети за двойно настаняване в хотел Перелик или хотел Орловец с включени закуски и СПА.

Наградата по т. 5.1.1. може да бъде използвана в периода от официалното откриване на зимен сезон 2023-2024 до неговия официален край.

Наградата по т. 5.1.2. може да бъде използвана в периода от официалното откриване на зимен сезон 2023-2024 до неговия официален край, с изключение на периода от 22.12.2023 г. до 02.01.2024 г. и според наличностите на свободни стаи в хотел Перелик или хотел Орловец към момента на заявяване на резервацията. 

Определянето на печелившите Участници, се извършва посредством електронно теглене чрез използване на специализиран автоматичен софтуер, в присъствието на комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него. Тегленето се извършва по А1 клубен номер, като печеливш участник е лицето, притежател на А1 клубния номер. Ако притежателят на А1 клубния номер е различен от лицето, което се е регистрирало, се прилага т.6.6, последно изречение. 

В срок до 10 (десет) работни дни от определянето на печелившия Участник по реда на предходната точка 6 (Разпределяне на наградите), Организаторът уведомява съответния печеливш Участник за спечелената награда чрез SMS текстово съобщение изпратено на телефона за контакт, който е посочен в регистрационната форма. SMS текстовото съобщение ще включва информация за спечелената награда, както и начина за получаването й.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара