Спечелете комплект зимни или всесезонни гуми GITI по твой избор

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 декември 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Giti Tire има богата история, която датира от 1951 г., с начало в Индонезия, където компанията започва с производството на гуми за велосипеди. По-късно се извършва преход към производството на гуми за леки и товарни автомобили. Giti разширява операциите си в Китай през 1993 г., а по-късно установява седалището си в Сингапур, превръщайки се в глобален производител на гуми с бранд, позициониран в Топ-10 на най-скъпите брандове на производители на гуми в света​.

Високото ниво на немския инженетинг, приложен в изработката на гумите Giti, помага на компанията да спечели множество награди за качество, както и да получи престижния TÜV сертификат с възможно най-високи оценки.

Тази седмица, заедно с GITI, ти даваме възможност да спечелиш зимни или всесезонни гуми GITI по твой избор на стойност до 800 лв. с ДДС.

За да участваш в томболата е необходимо в периода от 08:00 часа на 27.11.2023 до 16:30 ч. на 01.12.2023 г. да се регистрираш в специално създадената форма на тази страница.

В полето „Играя за тази гума“ ни сподели линк от нашия сайт, на желания от теб модел и размер зимни или всесезонни гуми от марката GITI.

За да копираш интернет адреса на гумата GITI, за която се бориш, посети страницата на съответната гума GITI и натисни върху активния линк с текст "Играй за тази гума", който ще копира автоматично линка на гумата във формата за регистрация за играта. След това попълни две имена, имейл и телефон за връзка и натисни бутона ИЗПРАТИ.

За да се приеме регистрацията ти за успешна и да влезе в томболата за спечелването на наградата е необходимо да потвърдиш имейла, който ще получиш от нас, след подаването на заявката ти за регистрация.

Печелившият ще бъде определен чрез томбола, която ще се изтегли в 16:45 часа този петък (01.12.2023) и ще бъде обявен по Радио ВИТОША и на тази страница! 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара