Спечелете 3 ваучера на стойност 50 лв. от Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 октомври 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Брей! ИГРА! 🤩⁣

Открий разликите и участвай за награди!🥰 

Можеш да си спечелиш 1 от 3 ваучера на стойност 50 лв., за да избереш сам най-любимите си Брей! вкусове, с които да се наградиш.⁣

👉 За да участваш коментирай кои са трите разлики, харесай поста и тагни приятел. 🤗⁣

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА.

Коментарите следва да бъдат публикувани в Instagram от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България  - в коментар под публикацията в Instagram най-късно до 23:59 часа на 31.10.2023 г (вторник). Отговори, публикувани след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Наградите ще бъдат изтеглени до 5 (пет) работни дни след приключването на играта на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от „ПУБЛИСИС ЕАД“, ["PUBLICIS].

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Печелившите участници ще бъдат обявени в коментар под публикацията, обявяваща играта.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на печелившите участници и наградата, която печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участниците, че е съгласен с това публикуване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Наградата ще бъде изпратена на печеливш участник до посочен от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с него и предоставянето на адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара