Спечелете продукти ROYAL VAN KEMPEN & BEGEER

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 октомври 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🍀 Играй за възможността да спечелиш продукти ROYAL VAN KEMPEN & BEGEER 🍀

🎃 Сподели своята любима рецепта за тиквен пай като коментар и може да спечелиш една от трите ни награди: 🔝 3 комплекта от домашни посуди, състоящ се от: Комплект рамекини, 2 бр., 0.250 л и Комплект метални съдове за печене, 2 бр. 🎃

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 31.10.2023г. чрез специално генериран софтуер на случаен принцип измежду участниците, коментирали публикацията и изпълнили всички описани в настоящите Общи условия изисквания.

Ще бъдат изтеглени 3 печеливши участника и 3 резерви, които при евентуална невъзможност за свързване с някой от печелившите участници (в рамките на 3 дни от изтеглянето им) или в случай, че някой от тях се откаже от участие в ИГРАТА или при необходимост от неговата замяна, по реда на изтегляне ще заемат тяхното място като печеливши. За всеки един от тях ще бъде проверено дали е изпълнил изискванията на настоящите Общи условия.

В тегленията участват всички  участници, изпълнили изискванията на Играта и поставили своя коментар до 23:59:59ч. на 30.10.2023г. Коментарите, публикувани на по-късен етап няма да бъдат зачетени и няма да участват в тегленето на наградите.

Обявяване на печелившите участници: Организаторът ще обяви печелившите участници на 31.10.2023г. чрез коментар под публикацията и тагване имената на печелившите, както и чрез лично съобщение във Facebook, в което ще бъде предоставена възможност на печелившите участници да изпратят своите имена, адрес и телефон за връзка.

При технически проблем е възможно печелившите участници и резервите да бъдат изтеглени или обявени със закъснение до 3 (три) работни дни от първоначално предвиденото.

Наградите ще бъдат изпратени чрез куриер до посочен от съответния участник адрес в рамките на 7 дни от получаване на необходимите данни на печелившия участник.

Успех! 🍀

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара