Спечелете 5 комплекта продукти Аvène XeraCalm Nutrition

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 13 ноември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Лятото мина като миг, но кожата ни още помни топлите, щастливи дни… Иска ни се да запазим позитивната емоция от тези моменти, но есенната рутина е тук и влияе на настроението на всички. Кожата пък става по-чувствителна и суха – и тя има нужда от подхранване. Доверяваме се на грижа от Avène XeraCalm Nutrition.

Доказана експертиза

Повече от 30 години Eau Thermale Avène се грижи за чувствителната кожа, гарантирайки максимална ефикасност и толерантност. Сега френската марка адаптира тази експертиза и за вашия дом с новата серия XeraCalm Nutrition, с 95% до 99% съставки от натурален произход, подходяща за цялото семейство, дори за бебенцата*.

Бързо, лесно, весело!

Продуктите от линията XeraCalm Nutrition осигуряват интензивно и дълготрайно хидратиране, а флуидните текстури се абсорбират мигновено, като ви позволяват да се облечете веднага след нанасянето! Есента вече не носи дискомфорт, а е време да се погрижите за доброто си настроение – с весела разходка из града, уютни семейни моменти вкъщи или пък кратко уикенд приключение? Как ще оползотворите този сезон с любимите си хора?

Включете се в нашата дискусия и отговорете на въпроса:

Какви хитрини прилагате, за да повдигнете настроението на цялото семейство през есенните месеци?

Петима от всички участници ще спечелят комплект душ гел и хидратиращо мляко от серията Аvène XeraCalm Nutrition. На 13.11. ще изтеглим и обявим печелившите.

Трима потребители на BG-Mamma вече тестваха серията у дома и се убедиха в ефективността ѝ. В хода на кампанията ни ще научите повече за Аvène XeraCalm Nutrition от ~Étoile~, densi и Elle-même. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара