Спечелете 10 ваучера по 500 лв, 20 по 250 лв. и 50 по 100 лв. от вафли Dare

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 17 декември 2023

Как се участва:

Чрез закупуване на вафли Dare за поне 5 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България в магазините, предлагащи марките, участващи в Промоцията, наричани за целите на Промоцията „търговски обекти“, в които са изложени рекламни материали.

Участващи продукти

· Dare тунквана вафла 50 гр.
· Dare нетунквана вафла с крем от лешници и парченца фъстъци 29 гр.

Върху участващите в Промоцията продукти няма изрично обозначение или специална опаковка.

В Промоцията могат да бъдат спечелени следните награди:

50 бр. ВАУЧЕРА за покупка на стойност 100 лв., изпратени като банков превод
20 бр. ВАУЧЕРА за покупка на стойност 250 лв., изпратени като банков превод
10 бр. ВАУЧЕРА за покупка на стойност 500 лв., изпратени като банков превод

За да участва за спечелването на наградата, участникът трябва да купи продукти, участваши в промоцията, на стойност минимум 5 лева в периода на промоцята. Със закупуването на продукти на стойност минимум 5 лева, участникът има правото да участва в томбола за спечелване на една награда, като за целта участникът трябва да регистрира касова бележка, включително номерът на касовата бележка и стойността на закупените промоционални продукти. Участникът трябва да запази касовата бележка, за да валидира направената покупка, ако бъде изтеглен като печеливш в промоцията.

Всички награди от т. 10 ще бъдат изтеглени както следва:

- след изтичане на пълния срок на промоцията на 17.12.2023, в рамките на следващите 15 календарни дни ще бъдат изтеглени 80 печеливши, както и по 3 заместника за всеки победител:

50 бр. ВАУЧЕРА за покупка на стойност 100 лв.
20 бр. ВАУЧЕРА за покупка на стойност 250 лв.
10 бр. ВАУЧЕРА за покупка на стойност 500 лв.

Победителите ще бъдат известени по телефон или имейл за това, че печелят и как могат да получат наградата си.

Наградите от т. 10 ще бъдат предоставени на съответния спечелил от представител на Изпълнителя чрез изпращане до банкова сметка, предоставена от спечелилия

При въпроси, свързани с наградите, участниците може да получат повече информация на телефон:+ 359 2 490 1341 или на e-mail: etipromo@absentstudio.net

Всеки участник може да участва в Промоцията с повече от една касова бележка за покупка на промоционални продукти в промоционалния период при условие, че всяка от тях (касова бележка) доказва покупка на стойност минимум 5 лева.

Всеки участник в Промоцията може да регистрира до 10 касови бележки на ден, но да спечели само една награда, независимо от броя на касовите бележки, които е регистрирал.

Печелившите на награда в Промоцията, за да получат наградата е необходимо:

• Да предоставят техни лични данни, посочени в настоящите Официални правила и в Политиката за защита на личните данни, свързана с Промоцията. Предоставянето на необходимите лични е доброволно и не е задължително, но без тях получаването на наградата няма да бъде възможно.

След като получат обаждане по телефона от представител или служител на Изпълнителя, всички изтеглени печеливши участници трябва да продиктуват своите лични данни, посочени в настоящите Официални правила, заедно с данни за банково плащане, или да ги изпратят на имейл: etipromo@absentstudio.net до 12.01.2024г.

В случай, че победителят не предостави гореописаните лични до 12.01.2024 г., на 13.01.2024 г. Изпълнителят се свързва с предварително изтеглена резерва за победител за съответната награда, както е описано в настоящите Официални правила. Резервният победител трябва да потвърди наградата си по гореописания начин най-късно до 25.01.2024 г. Изпълнителят няма задължение за предоставяне на награда, предявена след този период. В случай, че нито победителят, нито резервата не потвърди наградата си, тя няма да бъде предоставена. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара