Играй и спечели специални награди с филма 'Убийците на цветната луна'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

mk22
unl331103075
adi95
vkinova
blue_apollo

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В историята на киното едва ли има друг режисьор, който да снима със същия размах, страст и реализъм както Мартин Скорсезе. Неговата кариера продължава вече седем десетилетия, а филмите му се нареждат сред най-големите шедьоври.

На 20 октомври в кината е премиерата на може би най-амбициозния му проект до момента - определян като "епичната криминална драма" - "Убийците на цветната луна". А вие ще имате възможност да спечелите специални награди още сега (играйте тук).

Филмът разказва за племето осейдж, чийто народ за една нощ се превръща в един от най-богатите в света заради добива на петрол. Богатството на тези индианци обаче веднага привлича бели пришълци, които манипулират, изнудват и крадат колкото се може повече пари от осейдж. Лентата е базирана на бестселъра на Дейвид Гран и е с участието на Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро и Лили Гладстоун.

Още преди филмът да е в киносалоните, "Форум филм България" и "Дневник" организират специалната игра (тук), която ще ви даде възможност да спечелите оригинални награди:
4 броя от книгата "Убийците на цветната луна"
8 броя кинобилети за филма "Убийците на цветната луна"
Голяма награда: 1 брой ваучер за преживяване, предоставен от Makaroon.bg

Ако сте регистриран потребител на id.capital.bg, може веднага да се включите в играта, ако не сте - трябва първо да се регистрирате, което става бързо и лесно.

Отговорилите правилно на въпроса от първо ниво участват в жребий за:

    2 броя комплект от една книга и два кинобилета за филма "Убийците на цветната луна"

Тези, които отговорят правилно във второ ниво:

    2 броя комплект от една книга и два кинобилета за филма "Убийците на цветната луна"

А отговорилите правилно на въпросите от двете нива на играта ще бъдат включени в жребий за голямата награда:

    1 (един) брой ваучер за преживяване, предоставен от Makaroon.bg

Първо ниво на играта:

В 10:00 часа на 9 октомври ще бъде публикуван първият въпрос от играта и трите възможности за отговор. За да участвате, трябва да изберете един отговор и да натиснете бутона "Отговори". След като веднъж отговорите, не може да редактирате отговора си. На 15 октомври в 23:59 ч. нивото ще бъде затворено за гласуване.

Второ ниво на играта:

В 00:01 часа на 16 октомври ще бъде публикуван и вторият въпрос от играта. Условията за гласуване ще бъдат същите като в първия етап. На 22 октомври в 23:59 ч. нивото ще бъде затворено за гласуване. Повече за правилата и условията за участие в играта може да прочетете тук.

Печалбите извън първо ниво се разпределят чрез жребий на 23 октомври след края на играта.

Краен срок - 22 октомври 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара