Спечелете 20 ваучера по 99 лв. и 30 подаръчни кутии от Syoss

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез покупка на продукти Syoss за поне 5 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България.

Наградите са:
20 бр. ваучер за Fashion Days на стойност 99 лв. и
30 бр. кутии с шампоан и течна маска Oleo Intense, боя Oleo Intense в нюанс по избор и ароматна свещ.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА

За участие в кампанията е необходима покупка на продукт на Syoss на минимална стойност 5 лева с ДДС. Участват продукти от категориите Грижа за коса, Боя за коса, Стилизанти.

Участието в Кампанията се осъществява след покупка на продукт от посочената в т. 7.1 марка, в периода на Кампанията и регистрация с две имена, имейл, телефонен номер, номер и дата на касова бележка в сайта www.syoss-promo.bg.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж, независимо от броя и стойността на продуктите, посочени в нея. За избягване на неясноти, един участник в Кампанията може да спечели само една награда, независимо от броя на касовите бележки, които е регистрирал на www.syoss-promo.bg.

Наградите се получават по куриер в срок до 14 (четиринадесет) дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

Тегленето на наградите ще се състои на 06 декември 2023 г. Ще бъдат изтеглени 50 печеливши и 50 резервни участника. Печелившите от кампанията ще бъдат обявени на сайта www.syoss-promo.bg до 13 декември 2023 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 18 декември 2023 г

Краен срок - 30 ноември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара