Спечелете смартфони iPhone 15 Pro, ваучери за Pirin Golf & Country Club и ски екипировки за двама

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 февруари 2024

Как се участва:

Чрез покупка за поне 100 лв. на бензиностанции OMV, използване на приложението OMV MyStation и плащане безконтактно с Mastercard.

Пълни правила:

Нов сезон, нови моменти на радост

Участвай в томболата на OMV и Mastercard и направи сезона още по-незабравим
Есента е в разгара си - чудесно време за старт на съвместната кампания на OMV и Mastercard!

     Пазарувай за минимум 100 лв. на месец от OMV.
    Използвай приложението OMV MyStation.
     Плати безконтактно с Mastercard.

    При успешно изпълнение на трите стъпки влизаш автоматично в нашата томбола за 1 от 36 награди:
    12 комплекта ски екипировка за двама от магазин Sport Box
    12 ваучера за две нощувки за 6-членна компания в къща за гости в Pirin Golf & Country Club
    12 бр. iPhone 15 Pro.

    На всеки 100 лв., платени в OMV в рамките на периода на кампанията, получаваш нов шанс за участие в томболата. Един участник може да спечели само една награда.

Юридически лица нямат право на участие в томболата.

Лице, което отговаря на изискванията, посочени в т. 5-10 по-горе, има право на автоматично участие в тегленето на томболата, като тегленията ще бъдат обявени на интернет страницата: www.omv.bg/mastercard.

Регистрация за участие в томболата не се изисква. Всеки, който е закупил (с една или няколко транзакции) стоки или услуги общо на стойност минимум 100 лв. (сто лева) в рамките на периода на кампанията, от бензиностанция OMV, използвал е новото приложение OMV MyStation и е заплатил цената с безконтактна карта MasterCard®, участва автоматично в томболата.

Победителите ще бъдат уведомени от Организатора по телефон или имейл (посочен в регистрацията в приложението OMV MyStation), като телефонният номер и имейлът ще се използват от Организатора единствено за целите, посочени в т. 27 и 28 по-долу. За всяко теглене Участници ще бъдат само онези, които имат извършени покупки общо на стойност не по-малко от 100 лв., направени (с една или няколко транзакции) в периода на Кампанията съгласно правилата на настоящите Общи условия.

Победителите ще бъдат определени в четири тегления на томболата на следните дати:
• Първо теглене: 20.11.2023 г. - обявяване на победителите на 21.11.2023 г. В тегленото участват всички транзакции, отговарящи на Общите условия и извършени в периода 15.10 – 15.11 вкл.
• Второ теглене: 19.12.2023 г. - обявяване на победителите на 20.12.2023 г. В тегленето участват всички транзакции, отговарящи на Общите условия и извършени в периода 15.10 – 15.12 вкл.
• Трето теглене: 17.01.2024 г. - обявяване на победителите на 18.01.2024 г. В тегленето участват всички транзакции отговарящи на Общите условия, извършени в периода 15.10 – 15.01.2024 вкл.
• Четвърто теглене: 19.02.2024 г. - обявяване на победителите на 20.02.2024 г. В тегленето участват всички транзакции отговарящи на Общите условия, извършени в периода 15.10.2023 г. – 15.02.2024 вкл.

Наградите се теглят от и в присъствието на трима служители на Организатора на случаен томболен принцип измежду всички автоматично регистрирани за участие в томболата Участници към датата и часа на тегленето.

При всяко теглене на печеливши Участници Организаторът тегли и четирима резервни печеливши Участници.

Организаторът обявява печелившите Участници, като публикува на интернет страницата www.omv.bg/mastercard: инициали на имената на печелившите Участници и номерата на техните OMV MyStation карти, и се свърза с печелившите Участници по телефона и/или по електронната поща. Обявяването се извършва в деня на или в деня след провеждане на съответното теглене на томбола по т. 16.

Всяка награда трябва да бъде потвърдена от всеки печеливш Участник, когато бъде уведомен за това по телефон или по електронната поща. Независимо от получаване на уведомлението, във всички случаи Участникът е длъжен да потвърди получаването на наградата не по-късно от 14 дни от датата на обявяване на печелившите на интернет страницата www.omv.bg/mastercard съгласно т. 19.

Спечелената награда се предоставя лично на Участника от Организатора, Подизпълнителя или избрано от тях физическо или юридическо лице чрез куриер след предварително уговорен ден и адрес за доставка, като при връчване на наградата на печеливш Участник се подписва приемо-предавателен протокол. 

Наградите по чл. 15 (a) и (b) се предоставят в срок до две седмици от съответното
теглене на наградите. Наградите по чл. 15 (c) се предоставят в срок до 29.02.2024 г.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара