Спечелете 4 кутии с продукти изненада от Benu

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 октомври 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🎁🌿 Участвай в нашия специален Giveaway и имаш шанс да спечелиш чудесни продукти-изненада!

От днес до 31.10., ще зарадваме четирима от вас.

Условията са лесни:
 🍀  Харесай нашата страница.
 🍀  Регистрирай се за участие тук: https://www.benu.bg/igra-benu

Всеки участник има право само на едно участие в Играта. Ако потребител е участвал в Играта многократно, при теглене на наградите се взима предвид само едно негово участие - първото като последователност

Наградата, която ще бъде раздадена в Играта са:

–  4 КУТИИ С ПРОДУКТИ-ИЗНЕНАДА, които ще бъдат разделени между 4-ма печеливши

Всеки Участник, който отговаря на настоящите Условия за участие в Играта, ще бъде включен в теглене за 3 (два) броя награди, посочени в т.6.

Всеки Участник може да печели само 1 (един) брой предметна награда, посочена в т.6. и тя не може да бъде заменена срещу паричната ѝ или каквато и да е друга равностойност или с друга по вид предметна награда от Организатора.

Печелившият Участник, както и двама Участници-резерви ще бъдат определени на случаен принцип чрез теглене на жребий посредством софтуер за избор на случаен принцип - random-ize.com. в срок до 5 (пет) календарни дни от изтичане на периода на Играта, посочен в т.2. Жребият ще бъде изтеглен в присъствието на тричленна комисия, състояща се от служители на Организатора, която удостоверява резултатите.

Организаторът се свързва лично със съответния печеливш Участник чрез изпращане на съобщение на посочения от него е-мейл адрес.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара