Спечелете 6 ваучера по 100 лв. за пазаруване в Zlatna Ribka


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 септември 2023

Как се участва:

Чрез изпращане на стихотворение или разказ.

Пълни правила:

😍👉 Включете се в нашата игра-конкурс #EXPRESSYOURSELF и може да спечелите един от шест ваучера за пазаруване в Златна рибка на стойност 100 лв. 

🫶 Месец септември в Златна рибка под мотото EXPRESS YOURSELF!
✍️📝 Сега е моментът да изразите себе си и красотата... чрез думи! 

📧Изпратете ни имейл на igra@zlatnaribka.com с авторско стихотворение или кратък разказ на тема "Красотата и Златна рибка". 

Изпращайки ни стихотворение или кратък разказ, ни предоставяте правото да ги публикуваме, като използваме инициалите ви.

Можете да участвате неограничен брой пъти до 30.09.2023 г /включително/, но като изпращате различни авторски стихотворения или кратки разкази на тема "Красотата и Златна рибка".

Всички изпратили авторско стихотворение или кратък разказ на тема "Красотата и Златна рибка" на посочения имейл, автоматично участват в играта.

С участието си в играта се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени и защитени в съответствие със закона за GDPR.

Играта НЕ е обвързана с покупка.

Ще бъдат излъчени общо шест печеливши, всеки от които ще спечели ваучер за пазаруване в магазини Златна рибка или онлайн на zlatnaribka.com на стойност 100 лв. Трима печеливши ще бъдат изтеглени на лотариен принцип, а другите трима ще бъдат избрани от екипа на Златна рибка.

Печелившите ще бъдат обявени в новина на нашия сайт на 04.10.2023 г.

Ще се свържем по имейл с всеки печеливш, за да уточним как да получи наградата си.

Пожелаваме ви успех! 🍀

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара