Спечелете комплект стилно спално бельо от Мебели Виденов

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливш: Мери Манолова Милкова

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

🎁 Нова ИГРА 🎁 нови НАГРАДИ 🎁 НОВИ МЕБЕЛИ. 🥰 

В тази игра ТИ избираш кой продукт да произведем през октомври. Участвай и може да спечелиш стилно спално бельо от 2 части .

 👉 Сподели в коментар кой спален комплект искаш да създадем за теб и защо. Ние ще качим в сайта ни този, който събере най-много гласове и ще можеш да го поръчаш още на 2-ри октомври. 🥳

Общият брой награди е 1 бр. спално бельо предоставени от Мебели Виденов. https://videnov.bg/spalno-belo-505

Независимо от броя направени коментари, едно физическо лице може да участва в играта само веднъж с един коментар.

(Организаторът ще обяви имената на печелившият участник във Facebook страницата. Печелившият участник ще бъде обявен в публикация в официалната страница на Организатора. Печелившият участник следва да се свърже с организатора на лично съобщение през платформата Фейсбук /Facebook/ в срок от 3работни дни след обявяването на печелившия. Ако в този срок печелившият не се свърже с организаторите, то той губи наградата и Организаторът ще обяви за печеливш участник изтегления като резерва. Наградата ще бъде доставена от Организаторите на посочен от победителя адрес и лице за контакт.

Наградата се изпраща до адрес, посочен от съответния победител, в срок до 15 работни дни от получаване на данните от Победителя.

Краен срок - 30 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара