Спечелете Безжични слушалки с микрофон Cellular line – Music Sound Basic

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 20 септември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

🔔Back to School GIVEAWAY 

В първият учебен ден стартираме нашата игра с възможност да спечелите супер награди - 1 от 2 бр. стерео слушалки CELLULAR LINE MUSIC SOUND BASIC BK

💚Правилата:
1. Последвай профила ни;
2. Харесай публикацията на играта;
3. Отбележи поне 2-ма приятели, които ще се радват да участват.

Участник в Играта е всяко лице:
разполагащо с активен и отключен профил във www.facebook.com и /или www.instagram.com харесало публикацията, последвало страниците и е отбелязало чужд профил в коментар.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

Тегленето на печеливши участници ще се проведе на 20.09.2023 г.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

При награди изпращани към печеливш Участник по куриер и невъзможност за осъществяване на контакт от служител на куриерската фирма с Участника в рамките на 3 (три) работни дни, Участникът губи правото да получи спечелената награда за сметка на Организатора. Ако след изтичане на срока от 3 (три) работни дни печелившия участник осъществи контакт с Организатора и обясни причините, поради които не е приел пратката от служител на куриерската фирма, му се предоставя възможност да получи в срок от 5 (пет) работни дни наградата си лично в някои от магазините на Организатора, посочени в сайта www.burlex.bg или да поеме разходите по доставката.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети Бурлекс (www.burlex.bg) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара