Спечелете 2 раници Talentus пълни с ученически принадлежности

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 17 септември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

✨ИГРА✨

Започни новата учебна година с награда от Talentus! 🎉 Включи се и имаш шанса да спечелиш 1 от 2 раници, пълни с принадлежности. 🤩

За да участваш:
👍Харесай този пост
🤜🤛 Тагни Приятел
✍️ Сподели поста

Можеш да участваш с неограничен брой коментари до 17.09 включително! Успех!

Наградите ще бъдат изтеглени до три дни след приключването на играта на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „ПУБЛИСИС ЕАД“, ["PUBLICIS].

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Facebook, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившите Участници ще може да получат своите награди на посочен от всеки от тях адрес. Наградите ще бъдат изпратени на печелившите участници до посочените  от тях адреси в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившите участници и предоставянето на адреси за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара