Спечелете 3 дневна екскурзия до Йордания

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 5 октомври 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🔥 ИГРА "Помечтай за Йордания и спечели" с Бохемия:

✅ 1. Сподели в коментар коя от туристическите атракции на Йордания, включени в програмата „Най-доброто от ЙОРДАНИЯ - 3 нощувки, обиколна програма“, искаш да посетиш и защо;
✅ 2. Тагни любим човек в коментара (чрез @), с когото искаш да посетиш Йордания.

🎁 Наградата: 1 безплатно място в двойна стая в хотел 3* в програмата „Най-доброто от ЙОРДАНИЯ - 3 нощувки, обиколна програма“ за един печеливш за дата на отпътуване 23.10.2023 г., осигурено от туристическа агенция “Бохемия” и Туристическия Борд на Йордания;

Наградите са осигурени от туристическа агенция “Бохемия” и Туристическия Борд на Йордания. Учacтиeтo в кaмпaниятa нe e oбвъpзaнo c пoкyпкa.

На 05.10.2023 г. ще бъде проведена томбола, в която ще участват имената на всички участници, изпълнили условията на кампанията, и ще бъде изтеглен печелившият. Неговото име ще бъде обявено като коментар към публикувания пост с играта на Facebook страницата на ТА “Бохемия”. 

Победителите ще имат възможност да резервират своята награда в офис на туристическа агенция „Бохемия“ или онлайн до дата 09.10.2023 г.

Спечелените награди не се предостъпват и не се осребряват. ТА „Бохемия“ не носи отговорност и не дължи обезщетение, в случай че нe може да предостави награда по настоящата кaмпaниятa на участник поради промяна или блокиране на Facebook профила му от трета страна, нeпoлyчaвaнeтo или нeпpoчитaнeтo на изпратеното лично съобщение oт негова страна в периода до 06.10.2023 г. до края на деня и независимо oт причината за това. В посочените случаи, „Бохемия“ си запазва правото да предостави наградата на нов изтеглен печеливш от участниците на томболен принцип. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара