Спечелете електронни четци PocketBook и 10 ваучера по 100 лв. за Ozone

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши:

Елица Георгиева
Кремена Йорданова
Адриана Михайлова
Десислава Велева
Цветанка Йорданова
Виктор Чулев
Александрина Райкова
Антон Заков
Петя Катанова
и още трима участници, пожелали да останат анонимни.

Как се участва:

Чрез попълване на викторина и регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участниците трябва да отговорят на въпроси от викторина чрез попълване на онлайн формуляр. Играта започва в 8:00 ч. на 6 септември и приключва в 23:59 на 30 септември 2023 г..

Всеки участник трябва да въведе коректно необходими данни, които ще бъдат поискани при започване на Играта. Регистрацията на участник включва следните данни:

    име и фамилия
    валидна електронна поща
    телефонен номер

Играта „Открий богатството на европейските езици!“ се състои от 26 въпроса. Играта се провежда в рамките на събитията, посветени на Европейския ден на езиците (#EDLangs) — 26 септември — и цели популяризирането на културното богатство на езиците на Европа.

Всеки участник, който направи регистрация, трябва да отговори на всички въпроси. За всеки въпрос има посочени четири възможни отговора, измежду които участникът трябва да избере един единствен верен отговор. Участникът има възможност да се връща назад и да променя посочените отговори.

Награди

    Първа награда: Електронен четец PocketBook – Ink Pad Lite Touch, 9,7 инча диаметър на екрана
    Втора награда: Електронен четец Pocketbook – Basic LUX 4, 6 инча диаметър на екрана
    10 трети награди: ваучери за Ozone на стойност 100 лв.

Дванайсетте печеливши участници се определят чрез жребий на случаен принцип. В жребия участват всички участници, отговорили вярно на всички въпроси. Ако няма участници, отговорили вярно на всички въпроси, класирането и разпределението на наградите става според броя на верните отговори на участниците. Участник, спечелил награда, не участва в жребия за оставащите награди.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 1 октомври 2023 г. и верните отговори ще бъдат обявени на интернет страницата https://edl-bulgaria.eu на 1 октомври 2023 г. в 12:00 ч. и на фейсбук страниците на участващите организации.

Организаторите ще се свържат с печелившите участници по електронна поща или по телефон в периода 2 до 10 октомври 2023 г.

В случай че по време на Играта бъде установено, че един и същи участник се е регистрирал повече от веднъж и е спечелил повече от една награда, то за валидна регистрация се смята първата по време регистрация и организаторите имат право да откажат следващите награди.

Организаторите имат ангажимент да се свържат с получателите на наградите по телефон и/или чрез съобщение, изпратено на имейл адреса, посочен във формата за регистрация.

Печелившите участници ще могат да получат наградите си след 30 октомври 2023 г. или лично в сградата на Представителството на Европейската комисия, ул. „Раковски“ 124, София 1000; или на посочен пощенски адрес. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

Награда може да се предостави само на участник, който има право да участва в Играта и е бил обявен за печеливш съгласно настоящите условия и правила на Играта. Наградите се получават лично от спечелилия участник.

Наградите се връчват във вида, в който са обявени, не могат да се заменят с други или да се предоставя паричната им равностойност.

Организаторите не носят отговорност в случай че участникът не е предоставил валидни данни за контакт и с него не е бил установен контакт във връзка със спечелената от него награда.

Краен срок - 30 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара