Спечелете парти тонколонки JBL, мобилни принтери HP и слушалки JBL

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 30 септември 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Smirnoff и/или J&B за поне 15,99 лв. от магазини Кауфланд и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Всеки участник е необходимо да закупи Smirnoff и J&B продукти на стойност минимум 15.99 лв. (петнадесет лева и деветдесет и девет стотинки), от търговски обекти на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД, ЕИК 131129282 („КАУФЛАНД“).

След покупка на Smirnoff 0,7 л. или Smirnoff 1 л. или J&B 0,7 л. или J&B 1 л. продукти на стойност минимум 15.99 лв. (петнадесет лева и деветдесет и девет стотинки) от търговски обект на  „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД , участникът се регистрира със снимка или с номера на касовия бон/фактура за закупените Smirnoff и J&B продукти нa адресwww.avendi.bg/promoteh

Играта важи само и единствено за покупка от търговските обекти на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД в цялата страна.;

Участниците са длъжни да пазят своята касова бележка/фактура, за да получат своята награда, при евентуално спечелване. В противен случай, Организаторът има право да откаже да предостави наградата.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

Тегленето на наградите ще се извършва всяка седмица, на случаен принцип. В него ще участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта: www.avendi.bg/promoteh. Освен печелившите участници при всяко теглене ще бъдат изтеглени и 3 (три) резерви.

Тегленето ще се осъществи както следва:

Теглене 11 септември 2023 г. – участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/promoteh, за периода о1.09.2023 г. – 10.09.2023г. до 23:59 ч. българско време:

    30 (тридесет) Безжични слушалки JBL
    4 (четири) Мобилни Преносими принтера HP
    1 (една) Парти Тонколона JBL

Теглене 18 септември 2023 г.- участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта: www.avendi.bg/promoteh, за периода 11.09.2023 г. – 17.09.2023г. до 23:59 ч. българско време:

    30 (тридесет) Безжични слушалки JBL
    4 (четири) Мобилни Преносими принтера HP
    1 (една) Парти Тонколона JBL

Теглене 25 септември 2023 г.- участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/promoteh, за периода 18.09.2023 г. – 24.09.2023г. до 23:59 ч. българско време:

    30 (тридесет) Безжични слушалки JBL
    4 (четири) Мобилни Преносими принтера HP
    1 (една) Парти Тонколона JBL

Теглене 2 октомври 2023 г.- участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/promoteh, за периода 25.09.2025 г. – 1.10.2023г. до 23:59 ч. българско време:

    30 (тридесет) Безжични слушалки JBL
    4 (четири) Мобилни Преносими принтера HP
    1 (една) Парти Тонколона JBL

    Процедура по получаване на наградите

Печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на Играта: www.avendi.bg/promoteh и ще бъдат известени чрез телефонно обаждане и e-mail на телефонния номер и e-mail, посочени при регистрацията.    

Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившите в рамките на три дена след датата на теглене,  той има право да предостави наградите на участниците, които са изтеглени като резерви.

Ако печелившите не се свържат с Организатора на посочен телефон или имейл, в 5-дневен срок от датата на уведомяването, за да предоставят точен адрес губят правото си да получат наградата. В този случай, Организаторът има право да предостави наградите на участниците, изтеглени като резерви в тегленето.

Организаторът се ангажира в 20-дневен срок след получаване на точен адрес от спечелилия участник да изпрати наградата на същия по куриер.

Един участник, идентифициран с действащ мобилен номер, може да спечели само една награда на седмица, независимо от вида й и броя на подадените регистрации в същата седмица.

За да получат награда от Играта, печелившите са длъжни да запазят и покажат на куриера печелившата/те касова/и бележка/и и/или фактура.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара