Спечелете телефон iPhone14, 80 дизайнерски суитшърти и 80 дизайнерски раници

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши: https://devin-promo.bg/

Как се участва:

Чрез покупка на продукти DEVIN Mineral & Vitamins за поне 1.69 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В Играта участват всички продукти с марка DEVIN Mineral & Vitamins всички вкусове 0,425 л , независимо откъде са закупени:

Devin Mineral & Vitamins Immunity Ягода & мента
Devin Mineral & Vitamins Immunity Череша & роза
Devin Mineral & Vitamins Mood Uplift Кокос & ананас
Devin Mineral & Vitamins Mood Uplift Праскова и тропически плодове
Devin Mineral & Vitamins Vitality Манго & ананас
Devin Mineral & Vitamins Vitality Ябълка & киви

!Участващите в Играта продукти не са изрично обособени в отделна промоционална зона и върху тях няма изрично обозначение, че участват в Играта.

За да участва в томбола за награди, всеки участник трябва да:

Купи Devin Mineral & Vitamins на стойност минимум 1,69 лв и да регистрира касова бележка/ бележки на www.devin-promo.bg

В касовата бележка следва да е видима маркатаDevin на закупените продукти. За избягване на съмнение в играта няма да бъдат приемани за участие касови бележки, чрез които не е възможно да се докаже каква марка продукти са закупени.

При регистрацията, участникът трябва:
- да въведе мобилен номер за контакт;
- да въведе номера на касовата бележка;
- да потвърди (чрез check-box), че е съгласен с Официалните правила на Играта, да съхрани касовата бележка до края на Играта като доказателство за покупка, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа ще бъдат скрити (напр. 0887111***).

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер. Всички регистрации, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни към едно и също лице.

Регистрираните касови бележки подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани противоречия, съответният касов бон или скреч карта се счита за невалиден.

Наградите в Играта са:

80 бр. дизайнерски суичър: срещу регистрирана/и касова/и бележка/и за покупки Devin Mineral & Vitamins на стойност минимум 1,69 лв

80 бр. дизайнерска раница: срещу регистрирана/и касова/и бележка/и за покупки Devin Mineral & Vitamins на стойност минимум 1,69 лв

1 бр. телефон iPhone14: срещу регистрирана/и касова/и бележка/и за покупки Devin Mineral & Vitamins на обща стойност минимум 19,00 лв

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта и върху всички промоционални материали, са с илюстративна цел.

Тегленето на наградите, описани в т.6.1.1 и 6.1.2 ще се извършва всеки ден в периода на кампанията на случаен принцип, чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер, който ще определя печелившите измежду всички участници, покрили условията за участие описани в т.5. Тегленето на наградата, описана в т.6.1.3 ще се извърши еднократно от 01.11.2023г. до 07.11.2023г. на случаен принцип, чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер, който ще определи печеливш измежду всички участници, покрили условията за участие описани в т.5.

Един участник може да направи максимум 10 регистрации на ден. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Играта.

Един касов бон, може да бъде регистриран само един път и чрез само една персонална регистрация на един потребител. В случаите, когато на касовия бон не е изписано името на продукта, касовият бон се счита за невалиден .

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени чрез SMS на посочения от тях мобилен номер. В SMS съобщението ще се съдържа телефонен номер, на който трябва да се обадят в срок до 5 (пет) дни, след като са известени, че печелят награда, за да предоставят данни за доставка (три имена и адрес). Ако спечелилият не се обади в този срок, ще бъде потърсен по телефона еднократно и ако не бъде открит, наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени печеливши.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до всеки печеливш участник, в срок до 45 работни дни след предоставяне на необходимата информация, по реда на т. 6.3.4. Служителите на куриерската фирма ще посетят адреса на печелившия участник само веднъж. В случай, че участникът не присъства на адреса и служителят на куриерската фирма не може да предаде наградата, то куриерите ще съхраняват в срок от 10 работни дни наградата в най-близкия им офис, откъдето печелившият участник трябва да я получи лично. Ако в срок от 10 работни дни печелившият участник не посети офиса на куриерската служба, за да вземе наградата си, същият губи право да я получи.

Наградите се получават само от лицето, изтеглено за печеливш. Не се допуска получаването на наградата от друго лице. Наградите се получават само срещу представяне на лична карта и касовия бон/скреч карта, с които участникът е спечелил наградата.

Краен срок - 31 октомври 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара