Спечелете СПА почивка в 'Петте Елемента' и кафе сетове с кафемашина Nespresso®

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 18 октомври 2023

Как се участва:

Чрез покупка на Costa coffee за поне 12 лв. от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията “Спечели награди с Costa Coffee и LIDL” се организира и провежда на територията на Република България, а участващи търговски обекти са всички търговски обекти на Лидл България ЕООД & Ко КД в България.

Участващи са всички изброени по-долу продукти с търговска марка COSTA, разпространявани в магазинната мрежа LIDL (Лидл България ЕООД & Ко КД) - (наричани „Участващи продукти“), а именно:

200 гр. Costa coffee мляно Signature Medium
200 гр. Costa coffee мляно Signature Dark
200 гр. Costa coffee мляно The Bright Blend
200 гр. Costa coffee мляно Crema
1кг. Costa coffee Signature Medium зърна
1кг. Costa coffee Signature Dark зърна
1кг. Costa coffee Crema зърна
Кутия Costa coffee Еспресо Долче Густо капсули 16 бр,
Кутия Costa coffee Капучино Долче Густо капсули 16 бр,

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

4 броя - Ваучер за уикенд за двама в „Медикъл СПА Хотел Петте Елемента“ в гр. Сапарева Баня, на база нощувка, закуска, вечеря и ползване на спа център*

20 броя – Кафе сет (Включващ: Кафемашина Nespresso®, 2бр. кутия CostaCoffeeкапсули, съвместими с Кафемашина Nespresso®, комплект от 3 броя сиропи Monin за кафе, книжка за кафе рецепти)

*Наградата „Ваучер за уикенд за двама в Медикъл СПА Хотел Петте Елемента“ е с валидност от 01.10.2023 г. до 01.04.2024 г. и включва: две нощувки за двама в хотел в Медикъл СПА Хотел Петте Елемента в гр. Сапарева Баня, в една стандартна двойна стая, на база закуска и вечеря на блок маса в ресторант „Теджас“, ползването на СПА център в хотела, с изключение на СПА процедури, които се заплащат допълнително, ползване на басейн в комплекс „Котвата“, фитнес, паркинг, WI-FI и туристически данък. Печелившите, трябва да направят своята резервация минимум 7 дни преди датата на пристигане, като датите се уточняват в зависимост от наличните стаи в хотела. Ползване на ваучера в период на национални и официални празници е срещу допълнително заплащане от страна на печелившия. Желателно е датата за престоя да бъде заявен с изпращане на имейл до хотела и подлежи на потвърждение или промяна в зависимост от заетостта на хотела.

Подаръчният ваучер НЕ може да бъде осребряван, както е невъзможно частично възстановяване на стойността му. В случай, че ползвателите на ваучерите, желаят да го ползват в период на национални и официални празници, е необходимо да се информират от хотела предварително за сумата за доплащане. Наградата НЕ включва: разходи за транспорт, обяд, напитки, СПА процедури и услуги, туристическа застраховка, разходи от личен характер , други разходи, стоки и услуги, които не са изрично упоменати като включени.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Посочените награди в точка 7.1. са с пазарна стойност над 100 лева без ДДС и спечелилите участници следва да се информират за данъчните задължения, описани в чл. 9.5. от настоящите правила.

Всеки потребител, който отговаря на изискванията за участие съгласно част 4 и на останалите изисквания от тези правила, може да участва в Промоцията“Спечели награди с Costa Coffee и LIDL”, при условие че изпълни всички посочени по-долу условия, а именно:

1. Закупи Участващ продукт или продукти (посочени в част 6 по-горе) от Участващ обект (магазини LIDL в България), в периода на Промоцията, посочен в част 5 по-горе, с касова бележка, издадена съобразно българското законодателство от магазини LIDLв България, като в една касова бележка, закупените Участващи продукти следва да са на стойност минимум 12 лв;

2. Регистрира касова бележка по т. 8.1.1. с покупката си на адрес https://promo.bg.costacoffee.com/в периода на Промоцията, посочен в част 5 по-горе, със следните данни:

Две имена, телефонен номер и електронен (имейл) адрес, на които Партньорът и/или Организаторът да се свърже с участника; Тези данни ще бъдат използвани за цели, както следва: за участие в Промоцията и за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето му на спечелена от него награда в промоцията, включително обявяване на сайта на имената на спечелилите и предоставяне на информацията на Партньора и куриер. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД и ОРЗД – за повече информация, моля вижте Част 14 от настоящите правила.

Снимка на уникална, нерегистрирана до момента в Промоцията касова бележка, от която да са видни датата и номера ѝ (датата на покупката на Участващ продукт следва да е в периода на Промоцията), участващият продукт и че отговаря на условията по т.8.1.1.; Касови бележки, от които не е ясен участващият продукт, а са с обозначение например "артикул 1", "артикул 2" и т.н. няма да бъдат приемани при участие.

*Снимката на касовата бележка трябва да бъде във формат jpg, .jpeg или .png и в размер до 4,5 MB. Снимката трябва да бъде с видими в нея Участващи продукти, обект, дата, номер на касова бележка, QR код, и същата да е четима.

Една и съща касова бележка (касова бележка с един и същ номер) може да бъде използвана само веднъж за регистрация за целите на настоящата Промоция, независимо от броя и вида Участващи продукти, които фигурират в нея и колко пъти е достигната минималната сума за участие;

С една уникална регистрация с една касова бележка може да се спечели само една награда.

3. След всяка регистрация по точка 8.1.2, Участникът разбира дали и каква награда е изтеглена. В случай че не печели, се изписва съобщение за това.

В случай че след регистрацията е отбелязана награда, Организаторът пристъпва към извършване на ръчна проверка на регистрацията, вкл. регистрираната касова бележка и данни за покупката, с цел установяване дали същата съответства на тези правила и условията за предоставяне на наградата. Участникът получава и информативен имейл за това.

Важно! В рамките на 5 работни дни след регистрацията и получаването на информативния имейл, Партньорът или Организаторът извършват проверка дали е налице валидна регистрация, направена в съответствие с тези правила, вкл. регистрирана касова бележка отговаряща на изискванията, посочени в тези правила. В случай че проверката установи уникална и валидна регистрация, направена в съответствие с тези правила, Партньорът или Организаторът изпращат потвърдителен имейл за спечелената награда, като с този имейл се посочва и информация за доставката на наградата (повече информация за доставката - в т. 9.2).

В случай на невалидна/несъответстваща с тези правила регистрация, участникът получава имейл, който го информира за несъответствието на неговата регистрация с настоящите официални правила и в този случай награда не се предоставя.

4. За уникална и валидна регистрация по смисъла на тази Промоция се счита всяка регистрация от потребител, отговарящ на условията по т.4. и тези правила, с коректно въведени данни по т.8.1.2. с уникална, нерегистрирана до момента касова бележка, удостоверяваща покупката на Участващ продукт/и в периода на Промоцията и отговаряща на останалите условия по тези правила.

Всеки потребител има дневен лимит за регистрации, равняващ се на 5 участия с уникална касова бележка. Този дневен лимит се рестартира на всеки 24 ч. (00:01ч.) през целия период на Промоцията.

Наградите се предоставят на участници, отговарящи на и изпълнили условията на настоящите правила за участие в Промоцията, и които са получили потвърдителен имейл съгласно описаното по-горе, в срок са предоставили данни за доставка и при изпълнение на останалите условия в тези правила.

При спечелване на награда и получен потвърдителен имейл за спечелена награда, представител на Партньора ще се свърже с всеки от печелившите на предоставената от тях електронна поща или телефон, с цел да информира участникът, че трябва да подаде данни за доставка на наградата, а участникът следва да подаде данните за доставка в срок до 5 работни дни, след като представител на Партньора се е свързал с него. В случай че представител на Партньора или Организатора не е могъл да се свърже с печеливш и/или печелившият участник не предостави данни за доставка в посочения в предходното изречение срок, или предостави непълни или неточни такива, това ще се счита за отказ на печелившия за получаване на наградата, съответно такава не се предоставя.

Наградите по т. 7.1. ще бъдат доставени по куриер в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите, тяхното валидиране, получаване на потвърдителен мейл, съгласно посоченото по-горе и свързване с тях, но не по- късно от 30 дни от края на промоционалната активност, при условие, че участникът е предоставил съответните данни в срок и е намерен на адрес.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара