Спечелете еко награди - раници, чадъри и чанти за разделно събиране

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://www.ecopack.bg/bg/zelena-aleja-na-slavata

Как се участва:

Чрез гласуване в сайта на играта.

Пълни правила:

За да участва в играта, желаещите физически лица трябва да гласуват за едно или няколко заведения, които участват в кампанията ЕКОзвезди и са качени в платформата за онлайн екорейтинг. 

В гласуването участват всички физически лица, които са дали своя вот с натискане на бутона „Оцени“ за едно или повече заведения и обекти, регистрирали са се посредством посочените
възможности и са попълнили коректно изискваните лични данни. Участието в томболата/ите е възможно само след предоставянето на тази информация. С попълването ѝ името на участника автоматично се добавя в списъка за томболата, която ще се проведе на три етапа, а подадената информация се записва в базата данни на https://www.ecopack.bg/bg/zelena-aleja-na-slavata.

Играта ще се проведе в три етапа и три тегления на награди - първо теглене през месец
ноември 2023 г., второ теглене – през месец декември 2023 г., трето теглене – през
месец февриари 2024 г.

Описание на наградите
- 40 чадъра- теглене ноември 2023
- 30 раници от рециклирани пластмасови бутилки (rPET) – теглене декември 2023
- 30 комплекта чанти за разделно събиране – теглене февруари 2024

Имената на победителите (първата част от имейлите им, без разширението след @), изтеглени на случаен принцип ще бъдат обявени на официалния сайт на ЕКОПАК България и публикувани в официалната ФБ страница на Екопак. С всеки победител ще се свърже представител на Екопак по подадения мейл, за да потърси адрес и телефон за изпращането на наградата по куриер (за сметка на Екопак). В случай, че победителят не изпрати данни за контакт в рамките на 14 дни след изпращане на мейла от Екопак, Екопак се обръща по мейл на на следващ резервено изтеглен победител.

Краен срок - 31 януари 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара