Спечелете чисто нов Apple IPAD Mini от Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 8 септември 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Giveaway!🥳
Участвай за чисто нов Apple IPAD Mini от Kaufland!🔥 

Влез в час с @kauflandbulgaria и тяхната марка за училищни принадлежности Talentus!❤️Огромно разнообразие на добри цени и всичко необходимо на едно място! 

А сега с @kauflandbulgaria ще подарим на един от вас този таблет, за още по-добро начало на учебната година!👌🏼

За да участвате:

1️⃣. Последвайте @kauflandbulgaria и нас @aydebgofficial
2️⃣. Харесайте снимката
3️⃣. Тагнете двама приятели, на които ще пишете от таблета🤪

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на един IPad mini (6th Generation), марка “Apple”.

Коментарите следва да бъдат публикувани в Instagram от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България в колаборация с „Айде БГ“ - в коментар под публикацията в Instagram най-късно до 23:59 часа на 08.09.2023 г (петък). Отговори, публикувани след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Наградата ще бъде изтеглена до 5 (пет) работни дни след приключването на играта на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от „Айде БГ“.

Печелившият Участник ще бъде обявен в стори от „Айде БГ“.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на печелившия участник и наградата, която печели, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Печелившият Участник ще може да получи своята награда на посочен от тях адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия участник до посочен от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с него и предоставянето на адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара