Спечелете велосипед, хладилници, барбарон, безплатно хапване и още награди от Aladin Foods

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 септември 2023

Как се участва:

Чрез онлайн поръчка на определена стойност от Aladin Foods и завъртане на колело.

Пълни правила:

Чувстваш ли се късметлия? Поръчай сега, завърти Колелото на късмета и всеки ден можеш да спечелиш една от нашите 8000 награди!

Само сега от 04 септември до 30 септември 2023г. можеш да играеш за една от многото ни награди - ваучери за 10% или 30% отстъпка от Аладин Фуудс, ваучер за отстъпка от фирма Мони, хладилници Елит, велосипед от Мони, барбарон от Пепси и голямата ни награда - хапване за 300лв от Аладин Фуудс!

В играта можеш да участваш САМО, ако си направил поръчка за доставка до вкъщи през сайта на Аладин Фуудс!

В играта участват САМО клиенти, които са направили онлайн  поръчка през онлайн платформата – www.aladinfoods.bg. Покупка от обектите, извършващи дейност под марката Aladin foods не поражда право на участие в Кампанията.

За да участва в Кампанията, всеки участник трябва да:

    да направи онлайн поръчка през aladinfoods.bg, т.е участието в Кампанията е обвързано с покупка през онлайн магазина.
    да се запознае и да се съгласи с настоящите Правила на играта, достъпни на aladinfoods.bg/igra и с Политиката за поверителност на Организатора, достъпна на www.aladinfoods.bg.
    Да попълни формата за регистрация на адрес – aladinfoods.bg/igra. Участникът трябва да попълни следните данни: име, имейл и телефонен номер и да натисне бутона “Регистрирай се”, след което ще бъде препратен към колелото на късмета.

Участието в Кампанията чрез онлайн поръчка (т.е. изпълнението на горните условия) се извършва по следния начин: желаещият да участва в Кампанията следва да постави в количката избраните от него продукти, и ако няма регистрация в сайта – да попълни своите данни (имена, адрес, начин на плащане), да се съгласи с Правилата и условията за използване на Aladin Foods доставки/ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИ ПРЕДОСТАВЯНИ ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА www.aladinfoods.bg (наричани накратко Условията на онлайн продажби), публикувани на сайта, да натисне бутон “Изпрати поръчка”, с което поръчката се смята за направена и се стартира обработването й. След приключване на поръчката се появява прозорец – банер (Pop up), в който се съобщава следното:

“Вашата поръчка е изпратена успешно!

Завърти Колелото на късмета и участвай за една от 8 000 награди!

Бутон “Участвай сега “

От 04 септември до 30 септември 2023 г., можеш да участваш със завъртане на колелото, веднъж на 24 часа, след завършване на поръчка!“

При натискане на бутона “Участвай сега” клиентът се препраща с линк към  настоящата игра – изображение на визия с наградите. След натискане на бутона на този екран с текст „Регистрирай се и завърти колелоло“, Участникът се насочва към линк с регистрационна форма, включваща следните данни – име, телефон и електронен адрес, както и отметка  в чек бокс, че участникът е запознат и е съгласен с настоящите Правилата на играта и Политиката на поверителност. С натискане на бутон “Регистрирай се” Колелото на късмета се завърта след което се спира на едно от 8 – те полета върху него, с изписани видовете награди, които Участникът може да спечели и едно поле „Опитай пак“. В момента на спиране на колелото в даден сектор, на екрана се изписва текст, съдържащ вида на спечелената награда (в случай, че стрелката попадне в някой от секторите с изброените награди). След попадане на зелената стрелка в сектор на някоя от видовете награди, спечелилият Участник ще получи имейл с допълнителна подробна информация, за наградата и за начина, по който същата може да бъде използвана, ако е код за отстъпка и за начина, по който може да бъде получена, ако е предметна награда. Представител на организатора, допълнително ще се свърже с Участника чрез телефонно обаждане за уточняване на детайли във връзка с получаване на предметните награди в удобно на спечелилия участник време.

Както е посочено по- горе, за да участва в играта, клиентът трябва да направи онлайн поръчка на адрес www.aladinfoods.bg, а за да направи последната, съгласно Правилата и условията за използване на Aladin Foods доставки, публикувани на сайта, е необходимо да поръча продукти на минимална стойност, както следва:

За гр. София  – минимална стойност на поръчката в продукти е 10.00 лева.

За гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Русе – минимална стойност на поръчката в продукти е 10.00 лева.

За гр. Велико Търново, гр. Стара Загора и гр. Перник  – минимална стойност на поръчката в продукти е 10.00 лева.

За гр. Ямбол, гр. Хасково, гр. Благоевград, гр. Търговище, гр. Разград и гр. Шумен – минимална стойност на поръчката в продукти е 7.00 лева.

Т.е. участието в играта е обвързано с покупка на минимална стойност, посочена по- горе.

Посочените минимални стойности включват единствено стойността на поръчаните продукти (без стойността на услугата за доставка на продуктите, или други). В тази връзка, с участието си в Кампанията всеки участник се съгласява, че е възможно да бъдат начислени допълнителни суми за извършване на доставката (транспорта) на поръчката, съгласно условията за онлайн продажби, публикувани на сайта.

За целите на Кампанията, се уточнява, че онлайн поръчки се изпълняват единствено в градовете, както следва: гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Русе, гр. Велико Търново, гр. Стара Загора, гр. Перник, гр. Ямбол, гр. Хасково, гр. Благоевград, гр. Търговище, гр. Разград и гр. Шумен.

Всеки желаещ може да участва в играта всеки ден, но не по-често от веднъж на 24 часа (т.е. веднъж в рамките на деня), през периода на провеждане на Кампанията. Всеки участник може да направи по 1 (един) брой завъртания на колелото на ден, за всеки ден от Кампанията.

Всеки участник има възможност да спечели 1 (една) награда на ден или максимум  27 (двадесет и седем) награди общо за целия период на Кампанията. С едно завъртане на Колелото, може да бъде спечелена една от описаните по – долу в Правилата награди. При завъртане на Колелото съществува вероятност да не се спечели награда. Втора и последващи поръчки, осъществени в рамките на един календарен ден не дават допълнителни възможности за завъртане на Колелото.

Моментните награди, са както следва:

– еднократен Код за отстъпка от 10% (десет процента) при следваща онлайн поръчка от сайта на „Аладин фуудс“ ООД на www.aladinfoods.bg. Срок на валидност на кода за отстъпка – 30 октомври 2023 г., включително. За периода на Кампанията се предоставят 5 000 броя кодове за отстъпки за посочения процент.

– еднократен Код за отстъпка от 30% (тридесет процента) при следваща онлайн поръчка от сайта на „Аладин фуудс“ ООД на www.aladinfoods.bg. Срок на валидност на кода за отстъпка – 30 октомври 2023 г., включително. За периода на Кампанията се предоставят 20 броя кодове за отстъпки за посочения процент.

– 1 код за отстъпка, даващ право на ползване на отстъпка на обща за стойност от 300 (триста) лева при следващи онлайн поръчки от сайта на „Аладин фуудс“ ООД на www.aladinfoods.bg. Кодът дава право на ползване на отстъпка на стойност от 20 (двадесет) лева при следващи 15 (петнадесет) на брой онлайн поръчки, т.е кодът дава право 15 (петнадесет) пъти (при следващи 15 поръчки) да се използва отстъпка на стойност 20 (двадесет) лева. Срок на валидност на кода за отстъпка – 31 декември 2023 г., включително. В случай, че при използване на кода сумата на някоя от направените поръчки е по-висока от стойността му (т.е. по – висока е от 20 лева), то разликата се доплаща от клиента – участник в кампанията.

Остатъчна стойност от кода за отстъпка, ако има такава след изтичане на срока на валидност, не се възстановява и не се прихваща от бъдещи поръчки, като правото на ползване на кода се погасява.

– еднократен Код за отстъпка от 15 % (петнадесет процента) при покупка от сайта на фирма „Мони трейд“ ООД на www.moni.bg. Срок за валидност на кода за отстъпка – 31 декември 2023 г., включително. За периода на Кампанията се предоставят 3 000 броя кодове за отстъпки за посочения  процент.

Кодовете, чрез които може да се ползва отстъпката ще бъдат изпратени на спечелилия ги участник на имейла, посочен в регистрационната форма.

Всеки код за отстъпка при онлайн поръчка от сайта на „Аладин фуудс“ ООД на www.aladinfoods.bg може да бъде използван при следваща поръчка като непосредствено преди завършването й, в поле „Код за отстъпки“ се натисне бутона Приложи. Отстъпката може да се ползва при заплащане на стойността на поръчка в брой и чрез карта. Кодът за отстъпка на „Аладин фуудс“ ООД не важи при покупка на място, в обектите на „Аладин фуудс“ ООД, а  само при поръчка чрез сайта https://aladinfoods.bg.

Всеки код за отстъпка при онлайн поръчка от сайта на „Мони трейд“ ООД на www.moni.bg може да бъде използван при онлайн поръчка като непосредствено преди завършването й, в поле „Промо код“ се натисне бутона „Приложете кода“. Отстъпката може да се ползва при заплащане на стойността на поръчка в брой и чрез карта. Кодът за отстъпка на „Мони трейд“ ООД не важи при покупка на място, в обектите на дружеството, а  само при поръчка чрез сайта www.moni.bg. Всеки участник се съгласява с обстоятелството, че за да ползва наградата – отстъпка при покупка от сайта на фирма „Мони трейд“ ООД на www.moni.bg следва да се съгласи с Общите условия за ползване на интернет магазин на „Мони трейд“ ООД, публикувани на сайта, както и да следва стъпките и изпълни условията, указани в сайта за покупката на желаните продукти.

Спечелен код за отстъпка от следваща доставка, не е валиден и не може да се ползва заедно с други промоции, както и заедно с друг код същия вид или друг вид.

Със спечелен код за отстъпка при следваща покупка на стойност определен процент,  посочен по- горе в Правилата,  може да се ползва отстъпка, равняваща се на сума до 600 лева.

Предметните награди, са както следва:

1 (един) брой велосипед ALLOY 27.5“ BTW
2 (два) броя хладилници ELITE BCC-9100G
1 (един) брой барбарон.

Спечелването на наградите е на случаен принцип и се узнава от участника след завъртане на Колелото на късмета. Участникът печели наградата, посочена в сектора, в който стрелката на колелото спре. В случай, че стрелката спре в сектора „Опитай пак“, Участникът не печели награда.

След спечелване на награда Отстъпка от следваща доставка, Участникът ще получи електронно съобщение, на имейла посочен в регистрационната форма, в рамките на един час от своето участие, в който ще бъде изписан кодът, който следва да бъде въведен при следваща покупка, за да бъде използвана отстъпката.

След спечелване на предметна награда, Участникът ще получи електронно съобщение, на имейла посочен в регистрационната форма, в рамките на един час от своето участие, с допълнителна подробна информация, за наградата. Представител на организатора ще се свърже лично със спечелилия участник и чрез обаждане на телефонния номер, посочен в регистрационната форма за уточняване на условията – времето, мястото и начина на получаването на наградата. В случай, че въпреки направените опити, Организаторът не успее да се свърже с Участника чрез телефонно обаждане и ако Участникът не се свърже с организатора на телефон 070044744,  в срок от 7 (седем) работни дни, от деня на спечелване на наградата, участникът губи право да я получи. Участникът губи правото да получи наградата и в случай че откаже да я получи и/или не оказва необходимото на организатора съдействие за предаване на наградата.

Спечелилият предметна награда трябва да представи на Организатора следните данни, които са необходими за получаването й: три имена, телефон, адрес за доставка, ЕГН (с оглед осчетоводяване на предоставянето на наградата), други данни, ако с оглед обстоятелствата са необходими за предоставяне на предметната награда.

Предметните награди  се получават лично от Участника, чрез доставчик на куриерски услуги, или друг транспорт на Организатора, след предварително договорен адрес на територията на страната и ден на доставка, като при връчване на наградата Участникът подписва приемо – предавателен протокол. Преди получаване на Наградата печелившият Участник следва да се идентифицира с представяне на лична карта. Предаването на Наградата се удостоверява чрез издадената товарителница за куриерската услуга или подписване на протокол за предаване на предоставена награда.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара